Reklama

Reklama

Obsahy(1)

President Roosevelt se rozhodne podpořit norskou exilovou vládu darem v boji proti nacismu darem bitevní lodi. Jeho vztah k Märthě dále vzbuzuje kontroverze a princezna se rozhodne kontakt s ním zásadně omezit, aby zachránila své manželství. Princ Olav ale bojuje i s dalšími démony, které přinesla jeho emigrace do Londýna. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oprava Obsahu : Nejednalo se o bitevní loď, ale o několik torpédoborců - VIZ prvních cca 10 minut tohoto 7.dílu... ! *Dále jen připomínám : norští letci bojovali v řadách britské RAF už od Bitvy o Británii - tj. od léta 1940 až do května 1945 = konce 2.světové války v Evropě. Stejně tak (v rámci britské Royal Navy) norské posádky menších bojových lodí, např.torpédoborců, minonosek, minolovek apod. Plus pozemní jednotky, např. norské commandos. A spousta obchodních a rybářských lodí - přepravovali pasažéry i materiál ....  . ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je vidět, tak mužská ješitnost a ego jsou stejná jak v USA, tak v Norsku. Velká část dílu je tak o měření velikosti.... ega obou hlavních pánů. Válka se sice blíží ke konci, ale tady to jde trochu mimo. Pořádně se to rozjelo až v závěrečných minutách, aby se dojel hořký příběh generála Fleischera, který se vlivem politických rozhodnutí raději uchýlil k sebevraždě. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama