Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Konec šedesátých let připravuje půdu pro nový hudební a životní styl – punk. Na americké scéně se v Detroitu objevují Stooges a MC5. Svojí neotřelou tvorbou inspirují i další muzikanty. Jejich následníci Ramones nebo New York Dolls už pokládají základy punku. Toto bouřlivé období nám v novém dokumentu upřímně a bez obalu přiblíží jeho přímí účastníci. O své zážitky se podělí třeba Iggy Pop, který byl členem Stooges, Wayner Kramer z MC5 nebo také zpěvačka Blondie Debby Harry. Vliv detroitských kapel a vznik legendárních Ramones přiblíží Marky Ramone. Punková revoluce přichází. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

dalziel 

všechny recenze uživatele

Prvý koncert the Ramones: Odohrali 12 pesničiek za 16 minút 😀😀😀 Super  dokument plný starých rockerov spomínajúcich na začiatok punkovej rebélie v USA. Dúfam že budú aj aj ďalšie diely rovnako dobré. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doporucuji vybornou knizku Josef Smolik Subkultury mladeze, kde je take kapitola o punku.Tento dil se mi libil. Ton udava hned prvni hlaska "tato, mamo, padejte". Zda se,ze prvni zacinajici generaci zlikvidivala vlna drog. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama