Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sharona oznámí Monkovi až na letišti, že odlétá na týden k tetě do New Jersey. Monk má na vybranou, buď zůstane sám v San Francisku, nebo poletí s ní. A tak se Monk odhodlá ke svému prvnímu letu. Jeho pozornosti neuniknou detaily v chování jiných lidí na letišti, které ho dovedou k přesvědčení, že jeden z cestujících v letadle zabil svou manželku. (TV Nova)

(více)

Recenze (3)

vecnaAmbra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Táto časť mi pripadala slabšia, príliš jednoduché indície kedy sa prezlečená žena vlastne odhalila sama svojím správaním, ale nie dosť jednoznačné na to, aby z toho Monk zaručene vydedukoval vraždu, napriek tomu si je Monk sto percentne istý, že sa jedná o  vraždu a mŕtvolu hľadajú niekde v zaliatom cemente na čo ako povedali treba súdny príkaz (ten potom asi mali ihneď). Ako sa dostala do cementu si môžme iba domyslieť. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, ne, ne, tyhle díly, kdy se detektiv někam vydá a čirou náhodou se tam nachomýtne k vraždě, mi vždycky vadily ve všech kriminálních seriálech. Zvlášť, když autoři tak trapně strkají Monkovi všechny vodítka až pod nos (náhodou vidí, jak se pár objímá na letišti, jak si podezřelý čistí boty, diskuze o vegetariánském menu, žena si stěžuje, že nelétá). Navíc je to plné děr a nelogičností - vražda na přeplněném letišti a nikdo nic neviděl?, matný záporák a slabé obsazení vedlejších rolí (nejhorší ta letuška v podání Shalhoubovy ženy). Dvě hvězdy hlavně za místy povedený humor (naopak scéna s malou holčičkou byla velice trapná) a projednou kompetentního Dishera. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama