Můj přítel Monk - Série 4 (2005) (série)
Tvůrci:
Andy BreckmanRežie:
Andre BelgraderScénář:
Daniel DratchKamera:
Anthony R. PalmieriHudba:
Jeff BealHrají:
Tony Shalhoub, Traylor Howard, Jason Gray-Stanford, Ted Levine, Paul Ben-Victor, Daniel Roebuck, Richard Libertini, Peggy Miley, Maurice Godin, Felicia Day, Chris D'Elia, Larry Clarke, Assaf Cohen (více)VOD (2)
Monk s Natalií jede do vinařského kraje, aby si tam jako každoročně připomněl výročí svatby se zesnulou Trudy. Zkříží však cestu uprchlému bankovnímu zloději s třemi miliony dolarů a nájemnému vrahovi, který mu je v patách. Monk se kvůli omylu servírky opije namol, přesto však případ vyřeší. (TV Nova)
Pěkná epizoda, kde máme tentokrát trochu jinou záhadu - zmizelý člověk, kterého si nepamatuje skupina navzájem cizích lidí. Ale náhodou se to stalo zrovna ve vinařství, kam Monk pravidelně jezdí na výročí, takže to dlouho záhadou nezůstane. Ještě se k tomu připlete jeden nájemný vrah a Monk se nám na konci pořádně opije (což moc nebaštím, s jeho encyklopedickými znalostmi by měl hned poznat pravý alkohol), celkově příjemná epizoda k sledování. ()
Mám rád situace, kdy něčí vzpomínky nesedí s tím, co mu ostatní říkají. Ale tohle se moc nepovedlo. ()
"Vypadáte trochu jako los !! Budu vám říkat pane skoro jako los.." ;) ()
"Pane Bože! A to lidé opravdu pijí?" ()
Záhadná časť, len radšej by som bola keby Monk nebol ku koncu opitý a vysvetlil svoju úvahu (ako väčšinou pravdivú) normálne. ()
Photo © USA Network