Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monk se po mnoha letech setkává se svým otcem, kterému nemůže odpustit, že odešel od rodiny. Po delší době k sobě nacházejí cestu a Adrian vyřeší případ, který s otcem a jeho zaměstnavatelem souvisí. (TV Nova)

Recenze (3)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stejně jako předcházející díl kombinuje dva mé neoblíbené aspekty z Monka. Monk se po letech setkává s otcem zrovna v okamžiku, kdy ho jeho šéf pošle na okružní jízdu, aby zakryl vraždu, na konci je zdánlivý hlavní důkaz zničen, ale v další scéně se najednou vytasí s jiným a vrah to má sečtené. Tenhle díl mě opravdu nijak zvlášť nebaví. Detektivní zápletka je tu skoro druhořadá a nějaké sbližování Monka s otcem mě absolutně nebaví, nevím, proč bych snad měl sympatizovat s někým, kdo se vykašlal na své nemocné syny, ale když dostane pokutu a uvízne ve vězení, tak je mu syn dobrý. Kdyby alespoň projevil lítost, ale toho se tu taky prakticky nedočkáme. Casting otce se taky moc nepovedl, vypadá snad Dan Hedaya jako někdo, kdo by mohl hrát otce Tonyho Shalhouba? Spíš jako mírně starší brácha. Konečná scéna, kdy otec učí Monka jezdit na kole, to už bylo vyloženě trapné. Jinak oběť si za smrt prakticky mohla sama, jen sebevrah by vlezl před běžící motor s tak blbě visící kravatou.... ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, jen není uvěřitelná Julie, která se mi jinak moc líbí. Když říká panu Monkovi do telefonu ,,Ani nevím, kde je Arizona". To není možné, v díle je jí 15 let a neví, kde je největší sousední stát? To je prostě nemožné... To je, jako kdyby patnáctiletý Čech nevěděl, kde je Německo. ()

Reklama

Reklama