Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Monk už tři noci nemůže spát. Navíc potká záhadnou ženu, na kterou musí stále myslet. Na radu svých spolupracovníků jde v noci ven a prochází se městem. Oknem restaurace uvidí vraždu, ale když zavolá Stottlemeyera s Disherem, v restauraci žádné stopy nejsou... (TV Nova)

Recenze (6)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mno, ta krimi zápletka, ke které se propracujeme až skoro v půlce epizody, je myslím docela průhledná, i když vypadá zamotaná, ale tenhle díl je primárně o tom, proč Monk hledá paní, kterou náhodně potkal na ulici, aniž by sám věděl, proč ji hledá a proč kvůli tomu nespí. Noční město mu přichystá podivná překvapení, jen těch náhod mi přišlo trochu moc. Ale kvůli závěrečné scéně s taxikářkou to stojí za to. A pak kvůli scéně u psychologa, který si Monkovi dovolí říct, že si nemůže pamatovat všechny lidi, které kdy potkal. ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně odlehčená epizoda, která nám ukazuje, kolik se toho dá za jednu noc zažít. Máme tu podvodníka v baru, nákup drog, který se zvrtne, "zmrtvýchvstání" (kolegy policisty z Mentalisty), projížďku vozem s rozvážkou novin a nakonec i opravdovou vraždu (kterou tentokrát v podstatě zavinil Monk svým čmucháním). Plus skvělá parodie na kapitána Americu. ("Pardon, já musím jít spát. A tady kolega musí jít zachraňovat Gotham." - "To dělá Batman.") Akorát ta záminka, proč je Monk fascinován tou neznámou ženou, tady si asi autoři zapomněli nastudovat pořádně fakta o transplantaci... ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto dílu tvůrci ukázali, že jsou opravdu PÁNI FILMAŘI. Natočit v rámci tohoto seriálu, který se nebere moc vážně a leckdy paroduje sám sebe, takový mistrovský mysteriozní díl, to si zaslouží uznání. A to je ten důvod, proč opravdu nemá smysl, aby se české stanice poukoušely o nějaké Profesory T či jiné pokusy o přiživování na kultovních seriálech. ()

Reklama

Reklama