Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Monk se pod jménem Leland Rodriguez uchýlí do Nevady a je zaměstnaný v myčce aut. Když náhodně vyřeší případ zabití silničního dělníka a noviny o něm píší jako o "Columbovi z myčky", musí Stottlemeyer přiznat truchlící Natalii i Disherovi, že Monk žije. Natalie se za ním spontánně vydává, ale sleduje ji šerif Rollins. Monk s Natalií mu unikají a Monk se dostává na stopu rozsáhlého spiknutí, na jehož počátku byla vražda jeho ženy Trudy. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po předcházejícím skvěle rozehraném díle to dokončení bylo pro mě docela zklamáním. Jednak postava Obra Dala mi vždycky připadala dost nezajímavá, navíc ze všech tří herců ho tenhle hrál nejhůře, i namaskování postavy tentokrát vypadalo poněkud odbytě. Konspirační zápletku s atentátem na guvernéra jsem skoro prozíval. Korunu tomu nasadila Natalie (vždycky pro mě byla méně oblíbenou asistentkou, ale ve většině dílů mi zásadněji nevadila), která je hysterická a útočí na kapitána, proč jí to neřekl - další děj hned ale demonstruje, proč to neřekl, protože navzdory varování kapitána vyrazí hned za Monkem, čímž ohrozí život jeho, svůj a přinejmenším kapitánovu kariéru (a nejspíš i život). Tři hvězdy dávám za Randyho protestsong ("Proč, řekni mi proč.") a slušného záporáka Scotta Glena (který ale moc prostoru nedostal). ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Natalie říká, že kapitán nemusel střílet vůbec. To se jako měl nechat zastřelit? Její hloupost mi neskutečně vadí. Není to jen tento díl, Natalie má nejen otřesný hlas při dabingu, ale je i hloupá. Navíc svou tupost podtrhne, když jede za Monkem do Nevady. Tvůrci mohli dát její postavě aspoň o trošku vyšší inteligenci. Toto je opravdu otravné, nikoliv vtipné, jako třeba legrační trotl Randy. Ale příběh hezký. ()

Reklama

Galerie (1)

Reklama

Reklama