Reklama

Reklama

Můj přítel Monk - Série 7 (2008) (série)


Pan Monk dostává loterijní horečku (S07E03)

(epizoda)
  • USA Mr. Monk Gets Lotto Fever (více)

Obsahy(1)

Večer cestou z práce je zavražděna televizní moderátorka Marissa Kessler. Monk, povolaný k případu, si je od začátku jist, že vrahem nebyl náhodný lupič. Marissa byla ubodána nůžkami, takže vrah musel být ve velkém afektu. Jedním z podezřelých je Malcolm O´Dwyer, ten je však záhy také zavražděn. Jeho vraždu vyšetřuje Monk a požaduje, aby mu Natalie asistovala. Ta je ale zaměstnána podpisováním fotek svým fanouškům, protože jí v televizi nabídli místo jako náhrada za Marissu, jež uváděla losování v loterii. Monk jí dává ultimatum: buď bude pracovat pro něj, nebo pro televizi. Natalie volí televizi. Brzy je však obviněna z podvodu a s ní i kapitán Stottlemeyer, jehož tiket vyhrál. (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, který ovšem jednoznačně prokáže, jak povrchní je část Američanů. Vyjádření šéfa sázkové hry, že lidé po vystoupení Natalie volají, je neuvěřitelné. Nebo se pletu a někdo volá do ČT po vystoupení moderátorů v losování Sazky? Pochybuji! Nebo mi někdo logicky vysvětlí, jaký je důvod volat do ČT, protože jste nadšení z moderátorky Sazky? Co je na tom k nadšení? ()

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. série má po prvním slabém díle velmi slušný nástup. Tuhle epizodu pokládám za jednu z nejlepších celého seriálu. Chytrý plán na získání velkého balíku peněz, do kterého se musí započítat vraždy dvou všetečných šmejdilů a nutná improvizace při svalení viny na jinou osobu (ale obvinit váženého kapitána policie, to bylo hodně nebezpečné, na druhou stranu neměli záporáci jinou volbu). Žárlivý Monk neměl chybu ("i cvičená opice by ty čísla dokázala tahat"), Natalie mi zase místy lezla na nervy (jak dělala ofuky ohledně těch kabelů, tam ji ten zvukař sjel zcela právem), chudák kapitán a jeho výhra a celou epizodu se snažící Randy o originální hlášku. "Považujete se za chytrýho, pane loterijní experte. Mám pro vás ale novinu. Máme vaše čísla." Sice pár příhodných náhodiček jako vždy nechybělo, ale v tak povedeném příběhu to nevadí. ()

Reklama

Reklama