Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Starší ženu zabije baseballový míč odpálený z hřiště. O několik dní později najdou vnoučata v jejím bytě balíček. Je v něm panenka voodoo, která má k hlavě přilepený malý baseballový míč. Natalie je vyděšená, ale Monk, který dostane vyšetřování na starost, odmítá brát její teorie o magické moci voodoo vážně. Pak policie najde v bytě golfisty, kterého zabil blesk, další figurku. Tentokrát je k ní přilepený blesk. A objeví se další případ - mladá žena našla svého strýce mrtvého. Skolil ho srdeční infarkt poté, co otevřel zásilku, ve které byla panenka voodoo s přilepeným zlomeným srdíčkem. A další panenku dostane Natalie. Monk se ji snaží uklidnit, ale ona na voodoo věří. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

Grogan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádná epizoda, kde i ta detektivní zápletka je velmi zajímavě vymyšlená. Vzhledem k tomu, že záporačka zde nedostane tolik prostoru, tak i to rozuzlení není tak očividné. Jinak se ukazuje, jak moc jsou postavy ovlivněny prací scénáristy - v minulém dílu jsem Natalii nemohl přijít na jméno, zde mi jí bylo líto a celý ten její strach byl pěkně zahraný, jeden z jejích nejlepších výkonů v seriálu celkově. Randy mi tady přišel opravdu vtipný, ne jako jindy - sice nevěří ve voodoo, ale své jméno v obchodě s voodoo raději neřekne. "Já jsem Leland Stottlemayer, policie. - " A já taky." ()

Peddro 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý díl, jen Natalie mi tu opět vadí, a to naprosto šíleně. Vlastně její postavu nemohu vystát. Vystupuje tu jako nepříliš inteligentní, chová se nelogicky a ten hlas, to se nedá. Není možné, aby se někdo voodoo bál tak, jako Natalie. V tomto díle, je jednou z nejhloupějších postav, které jsem kdy viděl. Další díl, který by měl být u Natalie aspoň předabován....Ale zápletka zajímavá a je to i vtipné....Navíc je u ní obrovský rozdíl ve vlasech. Delší vlasy jí moc sluší, zatímco v krátkých je vyloženě nesympatická...Ale seriál mám natolik rád, že se na něj dívám, i přes to, že zvláště v posledních dvou sériích, je Natalie nesnesitelná... ()

Reklama

Reklama