Reklama

Reklama

Isekai Quartet

(seriál)
  • Japonsko I sekai karu tetto (více)
Trailer 4

Série(2) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Overlord (2015), KonoSuba (2016), Re:ZERO (2016) a Youjo Senki (2017) – čtyři anime seriály, které si získaly mimořádnou diváckou popularitu, nyní kvůli kouzelnému tlačítku přišly o své hlavní postavy. Ty byly, společně se svými společníky, přemístěny do světa pátého, v němž se nachází klasická japonská střední škola a kde jsou nuceni všichni pospolu zůstat. Dokáží se všichni navzájem nezabít? (EMIA)

(více)

Recenze (5)

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Smíchanina anime v tématu Isekai. V první sérii je to Overlord, Konosuba, Re:Zero a Youjo Senki. V druhé sérii se pak přidá ještě Tate no Yuusha a Shinchou Yuusha. Obecně tyhle karnevalový počiny jsou odsouzeny k špatné kvalitě, protože míchání světů se svou vlastní logikou a historií nemůže dát vziknout něčemu kloudnému, kdy z toho může být jen onen klasický japonský rádoby komediální paskvil. Vzhledem k tomu, že jsem viděl většinu ze zmiňovaných anime, tak jsem tomu dal šanci a z větší části jsem byl spíše zklamaný, i když sem tam jsem se u některých situací opravdu zasmál při kombinaci některých postav. Veliká škoda je také to, že to má velice primitivní animaci a cirkusovou hudbu. ()

cumhead 

všechny recenze uživatele

Isekai Quartet   Cross-over mezi čtyřma anime (Overlord, KonoSuba, Re:Zero, Youjo Senki). Který se klasicky odehrává ve škole. Já jako fanda Isekai "žánru", a velký fanda Re:zera jsem tohle musel zkouknout. Viděl jsem všechny anime co jsou zmíněny a ty bys měl taky, neříkám že je to nutnost ale bude to prázdné, protože tahle show neukazuje na samostatné postavy a počítá stim že je znáte.   Roswaal jako učitel a zbytek main postav jako třída je genialní nápad. Epizody jsou trošku kratší než klasické anime, což je trošku škoda ale tak nedá se nic dělat. Komedie různých zážitků mezi postavami z jiných světů, koho by to nebavilo. Samozřejmě hlavní protagonsti/protagonistky jsou ze stejných světů ale to přece nemůžou vědět. Taky nemůže chybět poměřování explozí, boj mezi svými a vzájemná spolupráce při aktivitách. Dále jsou ukázané ostatní třídy, kde jsou další postavy z isekaiů, bohužel jsou hodně v pozadí a tolik lásky nedostávaj.   Jako cross-over anime v nejvíc klasickém prostředí se ukáže jako velice vtipný zážitek a pokud jste viděly předešlé isekaie nevidím důvod proč se na to nepodívat. ()

Ymbecill 

všechny recenze uživatele

S1: Sitcom založený na interakci postav z několika vyhlášených isekai-ů: Konosuba, Overlord, Re:Zero, Saga of Tanya the Evil, The Rising of The Shield Hero (v S2) a Cautious Hero (v S2). Něco takového oceníte JEN POKUD JSTE JE VŠECHNY VIDĚLI. Nemohu úplně vyjádřit, jakým potěšením pro mě byla každá epizoda. Jeden může argumentovat, že vás to nijak neobohatí, protože oficiální příběh těchto anime se nijak neposune a stejně musíte čekat na další "seasons", které možná nikdy nevzniknou. Nicméně to je pointa. Právě jste dozhlíželi obsah, který je momentálně k dispozici a nemůžete se dočkat pokračování? Zde máte útěchu. Zkraťte si čekání s Isekai Quartet, zahřeje u srdce, pozvedne náladu a připomene, proč se vám dané isekai-e líbily. Naprostá spokojenost, 10/10.  S2: Nejdříve to človek bere jen jako zábavu bez očekávání hlubší myšlenky. Ale musím upozornit, že náznaky určitého vysvětlení, jak se postavy dostaly do jednoho světa a jejich snaha vrátit se domů dělají krok směrem k uzavření seriálu... i když se celý příběh opakovaně vrací do "statutu quo", jak už to sitcom-ů bývá. 10/10 Post Scriptum: Fan-service 1/9. ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Jako musím uznat že taková kombinace je dosti překvapivá protože vytvořit něco takový ho musí stát opravdu velkou hromadu peněz. Pokud jste fanoušky anime typu Youjo Senki, Overlord, Re:zero a taky nudné konosuby tak si to rozhodně užijete. Za mě 93% ()

Reklama

Reklama