Reklama

Reklama

Modrý Pacifik

(seriál)
USA, (1996–2000), 76 h 1 min (Minutáž: 43–46 min)

Tvůrci:

Bill Nuss

Hrají:

Jim Davidson, Paula Trickey, Darlene Vogel, Marcos A. Ferraez, Rick Rossovich, Shanna Moakler, Mario Lopez, Michael Peña, Shannon Tweed, Jay Giannone (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(101)

V americkém krimi seriálu Modrý Pacifik se představí členové policejního týmu, každodenně patrolujícího na kolech prosluněnými ulicemi a plážemi Santy Moniky. V prvním díle potkáme ambiciózní policistku Chris Kellyovou, která je společně s ostatními kolegy na hlídce a snaží se dopadnout brutálního lupiče, který na plážích přepadá lidi v autech. V hlavních rolích hrají Jim Davidson, Paula Trickey, Darlene Vogel a Shanna Moakler. (CBS)

(více)

Recenze (65)

Mertax 

všechny recenze uživatele

Mě vždycky fascinovalo, jak na těch kolech dohonili i auto... A to mi vlastně připomíná, že bych si měla koupit nový kolo, nějaký fešný a nablejskaný. S tím stávajícím nepředhoním ani starou 120../// Seriál, z nějž jsem viděla docela dost dílů, ale jen proto, že běžel po Hvězdné bráně - a já se nechtěla odvalit z gauče. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Policajná hliadka na bicykloch a pekné kočky na nich, inač nič preborné ale dalo sa no pozrieť, nebola to až nejaká katastrofa. /45%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Skrz naskrz fádne, nudné, matné, stereotypné, rutinérske atď. Tam, kde KOMISÁR REX mal vlčiaka, má MODRÝ PACIFIK bicykle (wtf???) a tesné elastické úbory. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem to neviděl, takže se moc nechápu, ale na sklonku století jsem to v televizi hltal každý den a dost se mi to líbilo. Asi jsem měl krátkodobé období sníženého IQ :-D. Vlastně: stále lepší než kvanta mexických telenovel, že... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Baywatch na bicykloch a bez Pamely Anderson. Silne a dlho sa zamýšľam, prečo nad týmto seriálom už od počiatku hromží čierne sfarbenie, 28% a čestný titul 298. najhoršieho seriálu. Je ale pravda, že sme na ČSFD a tu by človeka po správnosti nemalo prekvapiť už vôbec nič. Borci tu mávajú poväčšine napozeraných až príliš málo sračiek. Aj napriek tomu ale dokážem tomuto prípadu pochopiť a vychádza mi z toho niekoľko teórií – policajti na bicykloch proste nie sú dosť frajerskí a/alebo seriál robený so snahou, aby každá scéna vyzerala cool, proste nie je cool (a slovo cool tiež nie je cool). Štýl nad obsahom, pekne vyzerajúce scény, no nič nehovoriace. --- Niekoľko ďalších vecí: #1 Ak nerátam Pokémona a Digimona, je to práve Modrý Pacifik, ktorý stál na čele toho úplne prvého, čo som na televíznej obrazovke videl, samozrejme, v rámci medzí mojej pamäte, až po ňom som začal v 4-5 rokoch závisláčiť na rozprávkach Jetixu x) --- #2 Určite nemusím dávať do pozornosti, že sa v posledných rokoch produkujú počiny s 80s nostalgiou ako na bežiacom páse. Keď sa o niekoľko rokov z tejto fázy dostaneme a nostalgický cyklus sa namieri plnou parou na 90. roky, stojím si za tým, že počas poctivej rešerše poctivými tvorcami bude inšpiráciou nielen vyššie spomínaný Baywatch či Friends, ale aj (a právom) Pacific Blue. A hoci je tiež pravda, že deväťdesiatky po vizuálnej a estetickej stránke neboli tak dištinktívne ako dekáda predtým, sledovanie tohto seriálu mi názor trochu poopravilo a niektoré elementy a prvky sú zachytiteľné minimálne v rovine vnímania, ich artikulovanie do slov zatiaľ nedokážem. --- #3 Spomenúť treba ešte jeden veľký klad – tvorcovia tu až prekvapivo dobre utilizujú lokácie a prostredia, a to nielen v hlavných scénach, interiéry sú tiež dobre využívané. Komentáre, že kamera je na smiech, sú absolútne mimo misu. Ale hej, scenár je vážne beznádejne v pi**, neexistujúci. --- PS: Na konci každej epizódy je tento statický záber (pochádzajúci zo scény pilotnej epizódy) (x) a presne ten sme sa ako malí bastardi snažili "vytvoriť" tak, že si ležal na zemi vedľa obrubníka a kamoško sa na bicykli snažil preskočiť tvoju hlavu.... 20 rokov dozadu... A vyzeralo to z tvojho pohľadu plus-mínus rovnako x) (s/o... †2018 Burgo <3 x) (x) ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Nedavno jsem se o modrem pacifiku bavil se svoji spoluzackou a vzpominali jsme na jejich perfektni cervena kola, se kterymi chytali vsechny padouchy :) Ale to stale nema na ty hezky zensky, za ktere je ta jedna hvezdicka... ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela sranda :) Prostě Pobřežní hlídka na další způsob, ale zas úplná katastrofa to není, jsou horší. (4/10) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

O čo vám všetkým ide? To, kvôli čomu sme na to zízali, tam bolo... a bolo tam toho dosť a bolo to pekné... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Ako malý som tento seriál zbožnoval! Vždy sme potom so sestrou a sesternícou zobrali bycikle a hrali sa, že sme policajti! :D :-) ()

Bast odpad!

všechny recenze uživatele

Umělé stejně jako prsa všech hereček... V podstatě jsem tu nikdy nepostřehla žádný náznak příběhu... ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Takže, jak bych ohodnotil tenhle seriál. Znělka : Jeden z mála kladů seriálu. Herci : Místo herců vidíme v serálů hrát naprosto zbytečný prkenný modely. Scénáře : Modelové na kolech furt hledají nějaký záporáky, který jsou většinou maximálně ubozí a nízkorozpočtoví drogoví dealeři a do toho řešej svý osobní problémy, který stejně nikoho nezajímaj (dokonce ani mě, když jsem byl malej). Kamera : Choreografie všech honiček na kolech a všech přestřelek je céčková.. Dávám jednu hvězdičku za znělku a z nostalgie, protože když mi bylo tak 10, tak jsem to žral.....teď bych na to nesáhnul ani klackem. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Jasnéééé... Túto príšernosť som opäť zhliadol po X rokoch. Nechápem, čo sa mi na tom niekedy páčilo. Mám dojem, že istého času to šlo dokonca v PRIMETIME. Keď budem veľký budem mať taký bicykel aj ja :D. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám se, viděla jsem všechny díly. Sympatizuji s nima jen proto, že také hodně jezdím na kole. Proč by nemohl být seriál o policajtech na kole? Nova vytvořila Policajty z předměstí a to byla hrůza. Tohle ne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

V čase keď sa to začalo vysielať som nebol tak náročným filmovým fanúšikom ako teraz a pohľad na pekné ženy ktoré sa v tom čase v seriály mihli bol v tom čase celkom príjemný a občas sa to podarilo doplniťaj o relatívne zaujímavý príbeh. Ale žeby som si spomínal na niektorú epizódu čo i len okrajovo povedať nemôžem. ()

Reklama

Reklama