Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

wosho 

všechny recenze uživatele

Já se skoro vždy bavil, sice každý díl vykrádal co se dalo ( Psycho, Dráculu- ano i Vincent Black bojoval s "úpírem", Ramba, Přání zabít, Studený jako kámen atd...), ale vžd to byla prča. Vyděl jsem snad všechny díly a každý minimálně 3krát a vůbec se za to nestydím:-) a díky Vincovi a Nicku Slaterovi jsem si nechal i narůst dlouhý vlasy!! ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Byl by možná býval dobrým policistou, jenže spáchal ten nejhorší hřích, protože se přidal k famílii Sixkillerových, a jako lovec odměn se jal chytat zločince pokaždé podle stejného scénáře a bez špetky inovace. Ale jo, Lorenzo byl dobrou volbou. Vysoký ramenatý idol dívčích srdcí s motorkou, po které toužili zase všichni mladí kluci. Plus blonďatá Cheynne, movitá hrouda Bobby a občas nějaké to známější jméno (Danny Trejo, Tommy Lister Jr.). Nic víc... spíše míň. ()

Reklama

Šimpy 

všechny recenze uživatele

"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích...", kdo by neznal tuhle kultovní českou verzi znělky? A něco vám povím....já znal Bobbyho Sixkillera ještě, když byl Fivekiller....;-) A nejlepší byl závěrečný díl, který jsem nikdy neviděl a poprvé ho zkoukl asi před rokem...konečně byl Reno zproštěn viny a ten, co po něm celou dobu šel, se sám stává psancem :-D ()

katmandzoo 

všechny recenze uživatele

Reno Raines alias Wins Black sa rozhodne po zavraždení jeho milovanej, vziať spravodlivosť do vlastných rúk a ako bývalý policajt, na ktorého je vydaný zatykač, s pomocou svojho partnera Bobbyho uteká na motorke pred slobodou a je vždy pripravený zasiahnuť tam, kde číha zlo a kde to ľudia potrebujú.. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Lorenzo Lamas byl možná borec, když divákovi bylo 8 let, ale dneska už ho odvál vítr. Tvůrci měli zajímavou představu, kterou se jim dařilo naplňovat, ale zbytečné prodlužování a natahování tak typické pro seriály začátku 90. všechno kazí. Kdysi viděno celé, čemuž zpětně dost těžko věřím:) Jiná doba, jiná očekávání a jiné hodnocení kvality. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Odpadlík bol svojho času jeden z najsledovanejších seriálov. Súčasne sa vysielal v 100 krajinách po celom svete a bol nadabovaný do 12 jazykov. V tomto smere mu môže konkurovať iba Pobrežná hliadka (od r. 1989). (m.a.t.o.)
  • Lorenzo Lamas (Reno Raines) a Kathleen Kinmont (Cheyenne Phillips) boli v rokoch 1989-1993 manželia. Rovnako bol ženatý s herečkou Shauna Sand (1996-2002). Tá stvárnila v piatich dieloch seriálu postavu menom Lake Bradshaw. (m.a.t.o.)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama