Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Studentky Kayla a její nejlepší kamarádka Maddie večer v podchodě sprejují graffiti a jsou uneseny. Kayla se probouzí dezorientovaná v lese v dřevěné rakvi. Vydává se hledat Maddie. Brzy zjišťuje, že je účastnicí ve smrtící hře, kde jsou ženy pronásledovány maskovanými muži... (noelcoward73)

Recenze (67)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Australske horory vacsinou nesklamu a aj v tomto pripade to tak bolo,The Furies je napinava zalezitost,kde je dostatok krvi a aj brutalita je na dobrej urovni,gore efekty su vydarene a aj zaver zaujal,su tu sice nejake momenty,ktore su na zamyslenie,ale aj tak ma to bavilo...:-) ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Film není moc dobrý ani zábavný, 2 hvězdy za šťabajznu v hlavní roli. Jen díky ní to bylo koukatelné. :-D 80 minut po lese nahání zabijáci holky a snaží se je zabít. Je tu jeden slušný nápad, ale to nestačí. ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tak nám tu zase jednou zpařený držky v koženejch maskách honěj po lese bezbranný holky. Mydlí se tu v podstatě každej s každym, do držky si docela slušně dávaj mezi sebou právě i ty zpařený držky, což je celkem inovace. Sympatické je, že nikdo nepoužívá žádné střelné zbraně, takže tu máme například vostrej duel mezi tupou sekyrou a rezavym srpem. Tu z někoho játra vyhřeznou, tam zas půlka obličeje jinému odpadne... Zkrátka poetika pro básníky silnějšího naturelu. Kazí to snad jen hlavní hrdinka, která hned v úvodu ztratí prášky na epilepsii, která s ní v té vypjaté situaci cloumá jak nadržená kurva s vystresovanym panicem. Já osobně jsem ještě neviděl nikoho, kdo by dostal epileptickej záchvat, uprostřed kterého by si vzal prášek, aby ten záchvat nedostal. Ale co už, člověk, kterej si chce užít maso, ten ho dostane, vegetarián ať si pustí evropský psychologický drama. ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Zajímavá, ultranásilná a svižně odsejpající záležitost; spíš pro fajnšmekry, kterejch tady ale dle hodnocení moc neni... ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Název Kráska a zvíře nemusí vždy znamenat známou pohádku, jak se mohli přesvědčit účastníci zvláštní hry na život a na smrt. Musím říct, že takové bezduché masakrování už asi vážně není pro mne (asi stárnu). Je to jen snaha šokovat čím dál tím absurdnějším způsobem brutální vraždy při lovu na krásky (rádoby). Kdysi v Pachu krve byl ještě jakýs takýs příběh, tady už není nic. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Takže řekněme si to na rovinu, v tomhle filmu nějakou logiku, či děj opravdu nehledejte. V podstatě jde jen o přehlídku opravdu povedených gore scén, které připomínají práci mistra Fulciho a co se taky hodně povedlo tak byly masky zabijáků. Já byl celkem spokojen, zábava na večer zaručena a fanoušci Fulciho budou jistě spokojeni. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Oddychová vybíjená, nic víc nečekejte. Ty sekáči v maskách vypadají opravdu děsivě, gore je uspokojující, ale bohužel je to úplně bez napětí, humoru a ani jedný ženský se nedá nějak fandit, protože to jsou prostě krávy :-D Slabší průměr na jedno kouknutí. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Tohle mohl bejt Gore nářez roku!! Některé ty masky hodně vymazleny.. Zejména ten jak n sobě tahal tu lidskou kůži.. Topovka.. :) krvavá nálož celkem slušná.. Dobré záběry.. Lžička a oko.. na to budu dlouho vzpomínat :) bohužel.. tak bídny děj a zápletka.. že to film totálně zabilo.. Velká převelika škoda.. Hnedle bych pár těch hnusaku použil v nějakém Brutal filmu :) 40% ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak zase jedna chuťovečka pro mne. Bez psychologie, bez canců a kydů, jde se na věc, bum do toho, a tak dál. Nu, u mne jednoznačně skvělí maskéři, a ještě lepší herečky. Zmákly to výborně. U mne za osmdesát procent. Dvacítku ubraly vidiny, které mi připadaly zbytečné a konec. Spojený právě s tou vidinou a příslibem pokračování. Jenže to už nebude ono. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Laciný, monotónní, stupidní film o nějaké pipině, co běhá po lese. K natočení této primitivní hovadiny byla třeba: 2 muže kteří střídali masky, 6 masek z Ali, 6 pipin, 3 láhve kečupu, 2 dýně, 2 petardy, vidle, nůž, srp, sekeru, mačetu, les a kameru. Chyběla tam lesba a homosexuál. ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele

Klasický deathmatch, tentokrát v podání protinožců... Pár romantických kuchnutí, sem tam nějaký řev, několik vidláků a stádo krav - nechápu, proč tam padaly jména, protože tak neosobní film jsem asi ještě neviděl. Jestli se najde někdo, kdo se nějak zosobní s některou z těch pipin, měl by vyhledat odbornou pomoc, protože má určitě šestý smysl. Mě tedy bylo upřímně jedno, kdo z těch postaviček zmateně pobíhajících po lese zdechne dřív a hledat v tom nějakou pointu je asi úplně zbytečné. Jedna hvězda za ty libůstky s očima a druhá za vidle - tento nástroj v hororu vždy ocením. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Nuž takto toto je môj tretí austrálsky počin v dohľadnej dobe. Tie prvé dve neboli extra fajn ale dali sa pozerať, jediné čo stálo za hovno bol záver. Tento film je perfektný, je tu slušné gore, slušné súboje, zaujímavý zvrat pred koncom ALE úplný finish je ešte pičovskejší než v predchádzajúcich dvoch, takže dávam 3* ale spokojnosť pošla do prdele a nebyť sexi hlavná hrdinka, dám iba 2, práve za ten drblý finish. Áno niekedy aj málo stačí k dokurveniu filmu. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Klasická vyvražďovačka. Mladé pištící slečny vs. brutální hovada v maskách. Slušné gore scény, zajímavé provázání lovců a lovených, přiměřená stopáž, akcička pěkně rovnou od začátku, to vše jsou plusové body. Mínus za ty epileptické záchvaty spojené s vizemi – asi to mělo děj ozvláštnit, ale když byl záchvat co deset minut, tak už to dost otravovalo. ()

kacir 

všechny recenze uživatele

To už do telky môže ísť kadejaká ohava. Strašne slabé až zbytočné. Ako povedal Šerminátor: "Taková píčovina". ()

Sticks 

všechny recenze uživatele

Nenechte se odstrašit tak nízkým hodnocením. Tohle je hororová jízda od začátku až do konce. Skvělý slasher s konečně inteligentními postavami na který se krásně kouká! Už se těším na dvojku :)))) Skvěle odhadnutá stopáž, která nemá hluché místo. Skvěle napsané postavy. ()

Reklama

Reklama