Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tropický thriller, který vypráví o životě Demiho (Donald Glover) a jeho přítelkyně Kofi (Rihanna). Oba žijí od svého narození na ostrově Guava, který je ovládán tzv. Červenými, armádou, jež nutí obyvatele Guavy pracovat od pondělí do neděle a odmítá jim cokoliv umožnit. Demi hraje na kytaru a zpívá v místním rádiu. Jednoho dne chce uspořádat festival, jenž má místním dát pocit svobody, kterou nemají. Jenže s tím nesouhlasí právě armáda, Červení, a Demi se dostává do krizové situace. Vzdát se naděje na svobodu, nebo bojovat? (mikki089)

(více)

Recenze (11)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na začiatku taká nepodarená 5-minútová animácia a potom príde Rihanna a hlavne jej uspievaný a podľa pohybu postihnutý kamoš. Vlastne Rihanna sa tam dokopy len tak mihne, ani neviem, na čo tam šla. Film s extrémne krátkou stopážou, až som myslel, že ide o dokument. Na myšlienku, ktorú chce priniesť je to príliš krátke a na tie ničím výnimočné pesničky až príliš dlhé. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Donald Glover aka Childish Gambino si střihnul takový soukromý koncert na ostrově Guava. A Riri mu tam trošku přicmrndla svým oplácaným zadkem. Nicméně je to naprosto skvělé, svižné a výstižné! Za mě 55 minut naprosto dostačujících, vše říkajících a zábavných. ()

Reklama

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

No tak nevím, zdali film má být reklamou na vyhořelou reklamu nebo na OST k FIFA 19. Film nemá metráž, ambice ani kvalitu předvést něco brand new, což divák pozná již v páté minutě. A jaké je poselství? Zpěvem zbouráš diktaturu i zaženeš hlad. 39 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Hmmm. Keď najlepšia časť celého filmu je úvodný animovaný prológ (ten bol naozaj výborný), tak to potom asi nie je bohvie aká vizitka. A to som sa spočiatku celkom tešil, že to bude zaujímavý príbeh o tajnom povstaní proti despotickej diktatúre ovládajúcej ostrov. A napokon to bola len takmer hodinová "óda" Donalda Glovera (Demiho), ktorý chcel svojim excentrickým vybliakovaním zvrhnúť systém... No a Rihanna, tá je tu len ako taká kulisa. Čo dodať? Film so skvelým potenciálom, ktorý sa utopil v "aure" Donalda Glovera... Not my cup of tea. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v Havaně (Kuba). (BMW12)
  • Počas vystúpenia "This is America" sa za Danim (Donald Glover) objavujú a následne miznú tanečníci. (Astonko)
  • Přestože je hudba a zpěv jedním z klíčových elementů snímku, Rihanna behěm celé doby nezazpívá ani jednou. (bigjames)

Reklama

Reklama