Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Georges je v nezáviděníhodné situaci. Jeho krásná milenka Emmanuelle zjistila, že je ženatý, a chce se mu pomstít. Navíc se o všem dověděl její nesmírně žárlivý manžel Johnny. Georgesova manželka Marion je sice bohatá, ale zlá, a tak se záletník se smutnými vyhlídkami musí spolehnout na pomoc podomního obchodníka Maurice. Tento mistr převleků má Georgese zachránit, ale navzdory všem pokusům dochází jen k řadě neuvěřitelných a komických situací, které ho do celé šlamastiky zaplétají čím dál víc. Nová bláznivá komedie JEAN-MARIE POIRÉ, režiséra slavných NÁVŠTĚVNÍKŮ. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €19miliónovTržby USA $3,803Tržby Celosvetovo $3,894,000║ praštené /40%/ ()

Bernhardiner 

všechny recenze uživatele

Prasárna, úchylárna a debilita o prasatech, úchylácích a debilech, kteří se chovají prasácky, úchylně a debilně. Asi se proto ptáte, proč to hodnotím tak, jak to hodnotím. Dobrá, prozradím vám to - smíchy jsem se válel na zemi. Alespoň chvílemi tedy určitě ano, vidět žárlivého dokonalého Árijce Götze Otta bylo k popukání. Dejte mi někdo adresu Jean-Marie Poirého, asi mu pošlu kytku. Uvařít z tuny exkrementů takovýhle film, to chce kumšt. 50% ()

n562 

všechny recenze uživatele

Jedna z řady nových a opravdu povedených komedií. Scény plné zápletek a skvělých hreckých výkonů vás jednoduše donutí k smíchu. Pan Maurice Ušatý a jeho Bratrská pomoc je prostě nepřekonatelná! ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná, svižná francouzská komedie, která dokazuje, že Francouzi jsou pořád co se komedií týče, špička ve svém oboru... ()

goldvise 

všechny recenze uživatele

Moc se omlouvám, já ten film prostě žeru. Není to úplně klasická komedie. Je to v podstatě téměř dokumentární vhled do života dvou zoufalců. Ale ... no nemůžu si pomoct, pobavilo a jak. Jen to podání je trochu jiné než je člověk zvyklý... je to ujetý :-) V hlavních rolích Régis Laspalès a Philippe Chevallier. ()

Reklama

Reklama