Reklama

Reklama

Epizody(7)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná řada Pana Tau byla k dispozici jako jednotlivé díly nebo v sestřizích pro dva celovečerní filmy Poplach v oblacích a Od zítřka nečaruji. V hlavních rolích tehdejší dětská elita Hofbauer a Bočanová, za dospěláky Brodský s Brejchovou. Stejnou praxi známe z filmů s Žanetou Fuchsovou. Ale protože ani to nestačilo, definitivní tečkou za celým fenoménem se stal až film Pan Tau promítaný od 1. ledna 1989, čímž se seriál trvající 23 let stal doposud nejdelším českým seriálem vůbec. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tuto sérii (i když ji spíše vnímám jako ty dva filmy) mám nejraději, asi proto, že jí jsem generačně nejblíže, byť jsem se narodil až 2 roky po jejím na točení. Trochu méně poetiky, více humoru a vlastně i napětí. Přední komediální herci se tady opravdu vyřádili. Co ale nemohu dodnes odpustit, je závěr, který jsem skutečně nefalšovaně obrečel (což se mi nikdy předtím ani potom u žádného filmu či seriálu nestalo). ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pán Tau tentokrát narušuje leteckú dopravu, pôsobí slonie straty v ZOO, rozrušuje iluzionistov a ovplyvňuje dianie v pionierskom tábore. Dobre napísané aj natočené, plno vynikajúcich hercov vo väčších aj menších roliach, ale predošlá séria ma bavila o trošku viac. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (5)

  • Pionýrský tábor z filmu byl v lomu Alkazar, který se nachází v Srbsku u Berouna. Některé záběry pak pochází z Domažlic. (zelenymuzik)
  • Ve filmu bylo využito trosek letadla z havárie na Ruzyňském letišti. Jednalo se o TU-134A, které se 2. ledna 1977 srazilo s IL-18. (M.B)
  • Alfonzovo (Otto Šimánek) studio pro meteorologické zprávy bylo v budově PZO Chemapol. (M.B)

Reklama

Reklama