Reklama

Reklama

Pan Tau - Série 1 (1971) (série)


Pan Tau a samá voda (S01E06)

(epizoda)
  • Západní Německo Pan Tau und lauter Wasser

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 1, 6/13 V koprodukci bylo nejprve natočeno třináct středometrážních filmů o panu Tau, které byly uvedeny nejprve v kinech, vesměs v pásmech, složených ze dvou dílů a doplněných animovaným snímkem. V ČST byly filmy uvedeny až v prosinci 1972... Pan Tau se tentokrát seznámí s novým klukem, malým Karlíkem (J. Kozák), který neposlouchá maminku a ta se na něj proto zlobí. Karlík se rozhodne odejít z domova, aby si mohl dělat, co chce. Jenže být sám není vždycky zase tak úplně příjemné. Pan Tau Karlíkovi pomůže, aby svou maminku zase našel, a zažijí při tom spolu spoustu dobrodružství na Vltavě, na parníku i u moře. (Česká televize)

(více)

Recenze (13)

duklak2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Tau byl mým idolem v dětství, které je už bohužel dávno za mnou. Nedávno jsem zjistil, že ČT vysílá každou neděli jeden díl. A tak, i když mě táhne už na třicet, proč nezkusit to zhlédnout (zhlédnout film se píše z. Pozor na to. Někteří píšete s:-) Pan Tau a samá voda patří mezi horší díly a nebýt toho, že v dětsví jsem chtěl kouzelnou buřinku, tak by mé hodnocení bylo horší. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl mě bohužel vůbec nenadchl. Dokonce mi přišel nudný. Lituju Otto Šimánka, který se tady co by Pan Tau pořádně zmáčel. V jedné scéně vylezl v tom svém obleku z vody a pak se musel sušit. Věřím, že tu scénu natáčeli pouze jednou a on se přitom nenastydl. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl oslní sexy kočkou Milenou Dvorskou a tehdy moderní panelovou výstavbou na sídlišti Červený vrch. Pokud vás nezajímá nostalgie, projížďka po Vltavě nebo nemáte rádi Prahu 6, tak zbytek je o klasickém dítěti, co nezvládá zůstat chvíli suché a čisté a kriminálním výstřelku pana Taua. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejzvláštnější díl ze všech s panem Tau - není zde žádná návaznost na díly předchozí ani budoucí, tenhle prostě stojí úplně vedle. Opouštíme najednou rodinu z prvních šesti dílů (ten kluk si zahraje ještě v posledních dvou první série), abychom sledovali malého chlapce, který na truc uteče od své mámy. Nikdy se již k těmto postavám další díly nevrátí. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je dobře, že nemluvíš. Já s cizejma nemám mluvit." Pánovi Tau nefunguje navlhnutý klobúk, ale aj napriek tejto technickej poruche zabezpečí nezletilému vodomilovi dobrodružstvo na parníku. Trochu nuda. ()

ERRORMAKER 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle díl s animovanou loutkou uvnitř kašny se mně zrovna moc líbil. Působilo to celé dost pohádkově a extra kouzelně. ()

Reklama

Reklama