Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O tom, že Alfonse, kozu Cleo a rosničku Jůlinku baví cesta balonem, kterou tajně řídí pan Tau, nemůže být pochyb. Přistání na zahradě Alfonsova rodného domku už ovšem tak zábavné není. Radost z návratu ztraceného syna má především dědeček Urban, ostatní členy rodiny zaměstnává obrovský balon, s nímž zápolí v obývacím pokoji. Rodinu ale čekají mnohem složitější situace, které s návratem Alfonse a hlavně jeho dvojníkem, panem Tau, bezprostředně souvisejí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

roswelll 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková cesta balonem musí být krásný zážitek..Alfons je doma, na jedné straně radost a na druhé straně komplikace, jak Alfons zapadne do běžného civilního života...ale od toho je tady pan Tau... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bylo opravdu vtipné. Jen si nedokážu představit, že by to takhle mohlo být i u nás doma. Ubývák tak velký rozhodně nemáme a ke všemu ještě bydlíme v panelovém domě. Takže by z toho měli určitě velkou radost sousedi a my bychom museli policajtům vysvětlovat, proč jsme se dopustili rušení nočního klidu. Určitě by u toho byla i TV Nova, protože ta to má k nám opravdu kousek. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfons s panem Tau přistávají s létajícím balonem na zahradě Urbanů a rozpoutají neskutečné noční běsnění tatínka Menšíka, kterak dostat nepozorovaně balon domů. Díl vlastně je jen o tom, ale právě na tomto malém prostoru dostal Menšík prostor ke svému typickému nervně-komediálnímu hraní. Navíc si zazkákal přímo ukázkově na baloně a předvedl úžasný přemet za balon. Zábavný díl. ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle ty "létající" díly mám docela rád. Hlavně jak Vladimír Menšík cpe balón v baráku do kuchyně, protože je tam ještě poměrně dost místa a synek se pohupuje někde ve výšce stropu a pohodlně si jí. ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak konečně máme Alfonse doma!". Jedna z nejlepších a také nejdelších scének ze třetí série o Panu Tau je právě tato, když rodinka Urbanů likviduje balón, se kterým Alfons přistane na zahradě domku. Snaha být nenápadnými způsobí mnoho humorných situací, zejména průpovídky otce Urbana na toto téma jsou nepřekonatelné. ()

Reklama

Reklama