Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na pozvání rodiny Urbanových se sjíždí rozvětvené příbuzenstvo, aby oslavilo Alfonsův návrat domů. Oslavenec se rodinné sešlosti obratně vyhýbá, zato muž s buřinkou využívá svých kouzelných triků, aby nebohé hosty dokonale zmátl. Ale mnohem důležitější než nevydařená rodinná slavnost je to, že Alfons poznává svého dvojníka a s jeho buřinkou si tentokrát zakouzlí i on.
(oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To se dalo očekávat, že to s tou rodinnou oslavou dopadne přesně takhle. Taky by se mi chtělo někam vypadnout a mít od všeho klid. Bohužel nemám kouzelbnou buřinku, která by se dala krásně využít. Všichni se na Alfonse přijeli podívat jako na cvičenou opičku do cirkusu. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pátém díle druhé série se sjíždí rodinní příbuzní, aby se poradili, co s Alfonsem. Ten je z této společnosti tak otráven, že zatouží po návratu na pustý ostrov, daleko od lidí, kteří mu nerozumí. Jo, také bych si to na pár týdnů někdy vyzkoušel... (57%) ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smraďoch a doktor Azor - to jsou jen dva z rodinného panoptika, které se sejde doma u Urbanových, aby se poradilo, co dál s navrátilcem Alfonsem. Jednotlivé postavy jsou charakterizovány úvodním hodnocením Alfonse a jeho synovce a pak také svým chováním. Dobré hlášky - dobrá zábava. ()

Reklama

Reklama