Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Už navždy se budou Urbanovi muset smířit s tím, že je Alfons nenechá v klidu. Posledním „kouskem" je Alfonsova adopce tří kluků, kterou tajně zaštítil pan Tau. Ten se také postaral o to, že se z Alfonse stává slavný meteorolog, aniž kdo tuší tajemství jeho geniálních a stoprocentně vycházejících předpovědí počasí. (oficiální text distributora)

Recenze (10)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmý díl druhé série. Alfons si chvíli hraje s dvěma kluky z dětského domova. A napadne ho, že by jim mohl udělat radost. Tak poprosí Pana Tau o poslední kouzlo. Alfons tedy přivádí dva kluky z dětského domova k rodině Urbanů a "adoptuje je". Zároveň Alfons získává práci - předpovídá počasí pomocí žáby Jůlinky. A bratr Menšík na konci zjistí, že jeho dcera Kateřina má přítele. Díl, který ničím zásadním nevyniká nad průměr. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny supermoderní počítače se můžou jít vycpat, protože teď máme rosničku Jůlinku, která takové mašiny strčí hravě do kapsy. Takovou žabku bych také chtěla mít, poslední dobou totiž meteorologové na jeden den dokáží vyjmenovat všechny druhy meteorologických jevů, tedy od sluníčka až po déšť. Takže si nemůžeme být ničím jistí. Deštník nosím v baťohu preventivně pořád. Také už konečně vím, jak že to vlastně bylo s adopcí chlapců. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Celá naše rodina má fluidum," dí Alfonsův bratr (Vladimír Menšík). Sám sleduje nejen Alfonsovu meteorologickou předpověď, ale i jeho jazykové schopnosti. Škoda, že bratrovi nevěřil, když Alfons předpověděl, že v 15.32 bude pršet, tak bude pršet... Budoucnost není v počítačích, ale v rosničce Julince. ()

curil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší pokračování z této série s rodinou Urbanových. Adopce dvou kluků a jejich příchod do rodiny je rušivým vpádem a není pro příběh přínosem. Chlapci nejsou nositeli humorných situací a spíše brzdí děj. Tak snad jen rozjezd nového Alfonsova zaměstnání jako meteorologa je příslibem dalšího dílu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama