Reklama

Reklama

Obsahy(1)

"Pan Tau", řada 2, 10/13. Dalo se čekat, že Alfonsovy meteorologické úspěchy vzbudí pozornost. Gangsterská banda zahájila hon na rosničku Jůlinku, neboť tuší, že ona je pravou příčinou Alfonsova úspěchu a mohla by jim vydělat spousty peněz. Nic netušící Alfons (O. Šimánek) jejich nástrahy neprohlédne, o Jůlinku přijde a jako úspěšný meteorolog končí. (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pan Tau nám trošku zabrousil do sci-fi žánru. Taková zajímavá věcička by se určitě hodila i dnes. Ovšem, muselo by se to používat jen v dobrém úmyslu. Neuškodilo by, kdyby se pár lidí alespoň na čtvrt hoďky prospalo. Někteří tuto věcičku ani nepotřebují. Bohatě postačí, když někdo mele nesmysly. Pak šlofík příjde úplně sám a fotečka taky. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Alfons coby mistr předpovědi počasí září, což ale vytváří závist jeho kolegů. Rovněž se o jeho úspěch začíná zajímat italská mafie. Nikdo ovšem dlouho netuší, že středobodem všeho je rosnička Jůlinka... (61%) ()

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl je příšerně debilní, stačilo, aby Bláha mluvil normálně a bylo by to lepší.Když se to neumí, tak se nemá takhle hloupě blábolit-skatula, skatula..strašný.Ale chápu, je to pro ,malé děti, těžké to hodnotit v mém věku ()

fimler

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi hodně dobrý díl ale né kvůli němu má tolik hvězdiček, protože si myslím že čtvrtka co to viděla dala o pár hvězdiček navíc jenom kvůli obsazení takže tento díl by byl bez Bohdalky(nesnáším ji!),Menšíka a mnoho dalších úplně ztracený. ()

Reklama

Reklama