Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alfons doma přísně tají, že je už zase bez práce. Neodvážil by se to rodině říct zvlášť proto, že právě došlo k důležitému rozhodnutí. Vědecká kapacita, jakou Alfons pro rodinu je, musí mít důstojnou pracovnu, a tak se začíná s přestavbou půdy v rodinném domě. Dědeček Urban nečekaně dobře zpeněžil staré haraburdí, které tu léta schovával, a pozval své potomky na prázdniny. Alfons cestu odmítl a doufal, že teď v klidu, s pomocí muže s buřinkou, promění staveniště v nádherný byt. Všechno je ale jinak, neboť shodou okolností s rodinou odcestoval také pan Tau. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O největší legraci se stará Vladimír Menšík, který se v tomto díle učí řídit auto a nakonec díky všem rodinným zmatkům skončil v květáku. Role tatínků mu padly jako ulité. V takových jsem měla vždycky hrozně ráda. S Jiřinou Bahdalovou tady vytvořili perfektní rodiče. Byla to taková typicky česká rodinka. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je holt spíše o dění v Urbanově rodině než o panu Tau. Otto Šimánek si možná zahraje za Alfonsa, ale samotný Tau získává málo prostoru. Tento díl má poněkud zavádějící název, mohl by aspirovat na mírný nadprůměr, ale ta Katčina cigareta v posteli byla naprosto tragická. Chápu, že to bylo točeno v sedmdesátém pátém, kdy se kouřilo o sto šest (jakkoliv již byly negativní důsledky známy), ale tohle do dětského snímku určitě nepatří. ()

Reklama

Reklama