Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Tau na kouzelnické soutěži vykouzlí slona a všichni chtějí vypátrat, jak to dělá. Inspektor Málek, který stále po muži na křídle letadla pátrá, dostal tip, a tak se jde na večerní kouzelnické představení podívat. Děti se seznámí s Veronikou, dcerou kouzelnice Stelly, a pan Tau jim vykouzlí lístky na večerní představení, které je už vyprodané. A to představení se přes některé intriky nevražících kouzelníků opravdu povede, zvlášť proto, že zásluhou pana Tau se tentokrát může dívat z hlediště i Veronika, která jinak mamince musí na jevišti vždy pomáhat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

cariada 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nák se v těch dílech nevyznám. Ale po pravdě pan Tau mě nebavil nikdy, ten trotl co nemluví a klepe pořád na svou bouřku k popukání zrovna není. Herecké obsazení je dobré, ale to tajky vždy není všechno. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kúzelníci sú žiarlivé mrchy a sabotujú si vzájomne vystúpenia, našťastie náš hrdina zachráni situáciu aspoň u Brejchovej, chudák Hrubý Noe asi po spackanom výstupe nadobro skončil magickú kariéru. Falšovanie lístkov spôsobí najprv melu, potom príde pán Tau ako biblický mesiáš a pod jeho dobrotivým úsmevom ustanú sváry a situácia sa zázračne vyrieši kolenovou metódou. Brodský je stále na stope. Možno je to mojou antipatiou k iluzionistom všeho druhu, ale táto epizóda ma akosi nevedela chytiť. ()

Reklama

Reklama

Reklama