Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uzavřená Abbey se právě rozešla s přítelem. Její teta Frances jí doporučí, ať své vášně a sny napíše na papír, dopis vloží do lahve a lahev symbolicky hodí do vody. Abbey nakonec podlehne a ještě ten večer na svatebním večírku napíše dopis imaginárnímu muži, ve kterém popíše, co v životě chce a jaká je. Shodou okolností vyplavenou láhev najde Nick, syn ředitele firmy, ve které Abbey pracuje. Ve firmě pracuje i Sophie, Nickova sestra, která se spolu s otcem snaží svobodomyslného Nicka přesvědčit, aby se do firmy vrátil. Nick nakonec souhlasí, že se na čas do firmy vrátí na výpomoc. Netuší, že onen dopis, který ho tolik učaroval, psala jeho nová kolegyně Abbey, se kterou se moc nemusí. Nick a Abbey se zatím po chatu postupně seznamují a padnou si do noty. Nick se vlivem neznámé přítelkyně začne měnit. Pak navrhne schůzku a Abbey souhlasí. Na poslední chvíli Nick zjistí, že jeho tajná přítelkyně je nic netušící Abbey... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

Apanatschi 

všechny recenze uživatele

Celý čas, čo som pozerala Bottled with Love, som fantazírovala o tom, že keby som mohla písať komentáre na csfd – tak by som na tomto filmíku ospievala prácu so svetlom – pomocou svetla vytvárali krásnu intímnu atmosféru, ktorá korešpondovala s nosnou témou snímku: s otvorenosťou srdca. Predstavovala som si, ako by som napísala, že je to technicky najkvalitnejší hallmark-film, aký som kedy videla – a veru, mám ich na konte už dosť. Pod tým „technicky najkvalitnejší“ myslím to, že technika je naplno v službách umeleckého dojmu. Páčili sa mi aj herecké výkony hlavnej dvojice – spájali v sebe dva extrémy: vyzretosť a sviežosť. … takto som si vypracovávala v hlave nerealistické scenáre – a potom som sa prihlásila, že aspoň dám tú svoju päťhviezdičku – a TA DÁÁÁÁ – práve mi prišla pošta a s ňou schválenie, že už môžem písať komentáre. Tak toto je môj PRVÝ. Vďaka za pekný večer, bolo to úplne epické. :-) Tento film a to schválenie k tomu. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Vtipné, roztomilé a zábavné. Abbey na mne působila tak trochu mile roztržitě potrhlá a tak si získala mé sympatie. Fandil jsem ji až do konce. Samozřejmě naši vyhráli, jen ten konec mohli trochu dál rozvést. Nikdy se nedozvím jak dál ti dva žijí, co děti, kde bydlí atd. Takové to, byli šťastni až do smrti. Nebo ne. Film doporučuji všem romantickým duším. ()

Reklama

luciasce 

všechny recenze uživatele

No takova spatne okopirovana Laska pres internet. Misty az do oci bijici podobnost, trochu jinak recene vety s naprosto stejnym vyznamem. Stejna zapletka, bohaty podnikatel, nepochopena zena, on se to dozvi, ona se rozhoduje mezi virtualnim pritelem a nenavidenym chlapikem, ktery se kolem ni furt mota. Bethany je moje oblibena herecka, asi proto jsem to dokoukala do konce. Jinak o nicem. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nějaký ten romantický příběh, jehož stěžejní zápletkou je vzkaz v láhvi vhozený do vody, se už párkrát dočkal filmového zpracování a výsledek byl většinou výrazně lepší než v tomto případě. Když k tomu přičtu, že jsem po celou dobu nemohla přijít na chuť představitelům hlavních rolí, tak v podstatě nemám nic, za co bych tenhle poněkud uspávací film pochválila. (35%) ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Z minima získané maximum. Trochu to připomínalo "You've Got Mail ", z roku 1998, protože zápletka je obdobná, ale šlo to. Navíc hlavní hrdinka je velmi přesvědčivá a rozhodně půvabná. I ten dopis v láhvi má v roce 1999 v  Message in a Bottle předchůdce s K. Costnerem. Přesto lokace výborné, střih a tempo neuhnalo ani se neloudalo, páru se fandí a dobrý konec se očekává, takže překvapení je už jen v provedení. 55% ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama