Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po karnevalu se Maddy a Nate musí potýkat s vyšetřováním policie. Jules se začne cítit pod tlakem kvůli tomu, jakou roli sehrává v Rueině úsilí zůstat čistá. Kat ignoruje zmateného Ethana a vrhá se vstříc novému životnímu stylu. Cassie se snaží držet dál od Daniela a soustředí se na svůj vztah s McKayem. Cal se obává, že jeho činy mohly ovlivnit jeho syny. (HBO Europe)

(více)

Recenze (14)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Po skvělé předchozí epizodě přišlo docela nepříjemné zklamání. Již úvodní prostřih, znovu skvělý po technické stránce, patřil po té příběhové snad vůbec k tomu nejméně zajímavému. Kurva Maddy měla do jisté míry velmi předvídatelné dětství bez významnějších šokujících zvratů. Samozřejmě, že v takto tendenčním seriálu nesmí chybět velmi aktuální téma - násilí na ženách. Proto je významná část stopáže věnována právě kurvě Maddy, které zprostředkoval buzerant Nate poněkud tvrdší zážitek, než na co bylo v poslední době zvyklá. Trošku mám problém s obsazením této role, protože Alexa Demie krásná opravdu není ani vzdáleně, což jaksi nekoresponduje s faktem, že zde má hrát sexbombu. Ve zbytku stopáže se pak řeší zase jen nějaké teploušské choutky. Alespoň buďme rádi, že ty nám seriál ve své otevřenosti neukazuje. [70 %] ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Maddy bola vždy krásna, no nie najkrajšia. Pocit najkrajšej vyplýval z jej sebavedomia, ktorým ohúrila poroty a okolie. Niet diva, že skončila v náručí stredoškolského krásavca a syna najbohatšieho miestneho podnikateľa. Ale dôvodom Maddinho výberu je jediná túžba: nie byť ambiciózna pizda, ale v dospelosti dokonale nič nerobiť. Táto predsatva sa však značne naruší potom, čo polícia zistí, že Maddy niekto škrtil počas karnevalu. Podozrenie padá na zbohatlíckeho synčeka Nata. Situácia sa zauzľuje. Vidieť, že Amerika veľmi dbá na ubližovanie ženám, pretože v našich končinách, ak nedôjde k zjavnému ublíženiu na zdraví takéto situácie končia nanajvýš zníženou známkou zo správania či uznaním, že išlo o priestupok. V USA hrozí okamžité vylúčenie zo školy, pri podozrení dočasné opustenie školských brán a pri dokázaní viny basa natvrdo. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod s další důležitou postavou: Maddy milovala soutěže krásy. Nemusela být nejhezčí, nejvyšší, nejblonďatější nebo nejbystřejší. Hlavně, že měla ranec sebevědomí. A má Natea. A ten má krapet silnější stisk, což zajímá vedení školy i policii. Prolhaná Rue se cítí po dlouhé době šťastná a přiznává barvu i před svou podpůrnou skupinou. Nespekuluji, jak moc se (ne)blížíme realitě, za mě solidně depresivní kus. Chudáci rodiče. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V podstatě terapeutická epizoda s velmi pomalým až rozjímavým tempem, kde si naši (anti)hrdinové žehlí svý osobní problémy. Retrospektiva na téma 'Moje stručná (a děsivá) sexuální historie' byla priceless. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh najväčšej hviezdy školy neznamená automaticky príbeh ako z najidylickejšej červenej knižnice alebo ako omáčka od Disneyho. Maddy je hispánka a tak to nemá jej família zrovna najľahšie, jej spolužiaci a spolužiačky sú na tom finančne zrejme lepšie, ešte že je teda sexy a pôsobí sebavedomo. Piaty diel sa vyvíja trochu nečakaným smerom a osobne takéto filozofovanie nad rôznymi formami lásky v mojich očiach vyzdvihujú oproti konkurencii aj celý seriál. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minulou epizodou se u mě příhody amerických pubescentů vyšvihly na vyšší level a udržely se tam i po pátém dílu. Už minule mi připadala postava Rue snesitelnější; odhadoval jsem, že se tak stalo díky absenci fetu v jejím systému a teď se mi můj tip potvrdil. Já si každopádně myslím, že při všech těch kvótách, tolerancích a pseudomoralistických nařízeních by měli američtí puboši v hlavách dostatečný bordel i bez drog. / Poučení: Hlavně to nikdy a nikomu neříkej. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Nathan je podozrivý z napadnutia Cassie. Tá všetko popiera ale stopy škrtenia na jej krku hovoria o niečom inom a vloží sa do toho j polícia. Rou zažíva najkrajši obdobie svojho života bez drog a za všetko vďačí Jules ale tá sa cíti pod tlakom zodpovednosti za seba aj za Rou. Prevedenie: Seriál poľavil a ponúka nám idilku LGBT vzťahu hlavných protagonistiek. Viete čo ale v tomto smere mi to nevadí. Nie je to také nasilu ako to robí Netflix a preto je to znesiteľné a pozeratelné. Nathanov tatko sa mi ako charakter začína čím Ďalej viac páčiť. 80% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na díl o Maddie jsem se hodně těšil, ze začátku působila jako taková ta správně přitažlivá antagonistka, která nebude úplně evil, ale rozhodně s ní nebude nuda. Její vztah s Natem mi teda už teď leze krkem, ale naštěstí se tu dostane dost prostoru i ostatním, jejichž linky mě baví o to víc. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jasně, Nate a Maddy a jejich problémy toxického vztahu. Ok. Ale Jules a Rue? Je skvělý, že tvůrci řeší otázku zodpovědnosti a její tíhy! Asi každý někdy snil o někom, pro koho bude znamenat všechno. Tolik lidí má rádo příběhy o komplikovaném jedinci, který se díky tomu vyvolenému změní. Ale už málokdo přemýšlí o tom, jak velkou zodpovědnost a tlak za problémy někoho jiného to na druhého člověka přenese. A v případě Jules, která má toho svýho naloženo hodně, se vůbec nedivím, že je vyděšená. Palec hore. ()

Reklama

Reklama