Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rue propadá depresi a sleduje 22 dílů britské reality show. Jules jde navštívit starého přítele. Cassie hledá radu po halloweenské noci. (HBO Europe)

Recenze (16)

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cassie doplatila v detstve na stratu otca (najskôr nehoda potom rozvod, chudoba drogy). A tak sa v dospievaní zúfalo snaží nájsť adekvátnu mužskú náhradu za chýbajúceho otca a chytá sa pri tom všetkých možných príležitostí. Neuvedomuje si, že sa tým stáva až príliš ľahkou dostupnou pre mladých mužov, ktorým v tomto veku ide väčšinou len o prestížnu snahu dokázať svoju potenciu. Tým dostáva od okolia nálepku ľahkej ženy, čo dá každému (k čomu prispeje pár nakrútených intímnych videí). Rue sa dostáva do depresívnej fázy, čo sa prejavuje uzavretím sa v dome a nekonečným sledovaním vymletej reality show. Okrem toho sa jej do ničoho nechce, ani chodiť na záchod, čo si odnesú jej ľadviny. Stihne sa však zorientovať v tom, čo trápi jej frajerku. A tak ďalej a tak podobne, je to dejovo nabité, interesantné, s úžasnou hudbou aj hercami. Skvelý zážitok, ako obvykle. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ani Cassie to neměla v dětství a dospívání vůbec snadný. Rodiče se hádali, matka začala chlastat, otec měl vážnou dopravní nehodu a po ní začal zobat léky. Nakonec ho zaujaly jehly a Cassie už ho nikdy neviděla. Mezitím ovšem od všech dokola poslouchala, že „klukům jednou zamotá hlavy”. A taky, že jo. Jenže každý chtěl jen jedno. A mnozí navíc vzali do ruky kameru. Rue má pořádnou depku. Je zavřená v pokoji a hodiny sjíždí ulítlou reality show. A po několika dílech dostává Zendaya (která je skvělá) zase pořádný prostor. Třeba jako Morgan Fucking Freeman. Nebo jako ta, která pošle náhradu svého otce pěkně od podlahy do prdele. Nejvíc ji ale trápí, co se děje s její Jules. A jakou roli v tom všem hraje Nate. Rozehrané je to skvostně, finále to snad nezabije. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Myšlenka, že se musíme postavit, namáhat 172 svalů každý krok, těch kroků udělat 35 jen proto, aby jste mohli sedět na studeným kusu porcelánu, vychcat ven toxiny, znovu a znovu po zbytek vaší existence, dělá z celýho konceptu života jeden dlouhej sadistickej vtip." ____________ Detektivní alter-ego Rue jsem si zamiloval víc než originál. Minulost Cassie bylo horko těžko sledovat. Meta-žánrová rovina a borcení čtvrté stěny jsou zde naprosto mistrovsky pojaté. Psychedelicky stylizovaná scéna kde zazní cover na 'I'm not in love' je neuvěřitelně omamná a surreálná. Seriál mimochodem začíná drnkat na vážnější notu a vůbec to není ke škodě. ____________ "Jen se pěkně dívej blbečku. Jsem zkurvenej Morgan Freeman a tohle je začátek třetího aktu." ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

úvod opäť skvelý, ale predstavenie Cassie je len do počtu, pretože sa tejto postave skoro vôbec neskôr nevenujeme. Mohli by sme sa taktiež viac venovať vyhrocovaniu konfliktu, ktorý začal minule, čo sa síce do istej miery deje, ale inak je to skôr epizóda o depkách a problémoch s močovým mechúrom. Keby nenasledovala po epizóde, kde som trochu nadhodnocoval, tak by som nadhodnotil tu. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní pasáž o Cassie znovu nesmírně dobře zpracovaná a zajímavá. Bohužel zbytek dílu mě nijak zvlášť nebavil. Trans trip transky byl úplně mimo mísu, neskutečně nudný a zbytečný. Deprese mulátka zase nepřišly s absolutně ničím novým. Těmto dvěma věcem byl bohužel díl věnovaný především. Chvilkové nahlédnutí do vývoje sexuálních eskapád nymfo vepříka dojem nedokázalo úplně zachránit. Poměrně slabá epizoda. [65 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizody jsem docela chválil, ale sedmý díl mě zase až tak neoslovil. Zahájení bylo velmi dobré, ale to už mají tvůrci seriálu evidentně pod palcem, kriminálka s Morganem Freemanem se taky povedla a vyšetřovatelé Bennett a Howard mě fakt bavili, ale pak se to celé nějak zvrhlo v přednášky o močovém měchýři a v trans výlet, který mohl ošklivě zamávat s epileptickými diváky, a to mě trochu zklamalo. / Poučení: Léčit depresi Love Islandem není dobrá volba. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: V úvode si bližšie predstavíme Kassie a jej eskapády s rodičmi a neskôr s novým zistením čakajúceho potomka. V pozadí je Jules a Ruth, kde jedna ide na lezbovýlet a druhá opäť podľahne drogám z dlhej chvíle. Našťastie tu máme začínajúcu Onlyfans modelku, ktorá ukáže trocha pikantností anonymnému notebooku z ktorého sa ako tak tento seriál pozerám, vykľuje Tylerov foter. (To je ale iba čisto môj tip) Prevedenie: Sám sebe sa čudujem, že ma ešte baví pozerať sa na osudy tejto adolescentnej americkej vyššej triedy z ich debilnými problémami. Ale lepšie ako drátom do oka. 71% ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až se z toho jednomu chce čůrat, což? Po dodívání cítím hlavně nasrání, i když je to kvůli člověku, co ničí jinejm lidem život. Fez může být sebevětší sympaťák s vlastníma problémama, ale je to tak. A tak nějak tuším, že další díl se o něm něco víc dozvíme. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mojí nejoblíbenější postavou je Alex, jako jediná z nich má rozum. Úplně nechápu, proč je každá epizoda "jakoby" postavená na jedné z postav, když ve skutečnosti děj vypráví vševědoucí Rue a každá epizoda je nejvíc zaměřena na ni. Každopádně vizuály jsou úžasní a herci odporně dobří. Tak odporně dobří, že jimi ztvárněné postavy nesnáším, protože až příliš připomínají moje náctileté období. ()

MuggyCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Detektivní" pasáž za mě ...kreativní... Bylo pro změnu příjemné odskočit od monotónností klasického vyprávění v seriálu. Příběh Cassie ok, respektuji intro jako formu představení vedlejších postav, ale z širšího hlediska, docela zbytečný příběh. Minipříběh o depresi a čurání šlechetně jako pan Janeček (slovy "i já jsem zažil podobnou situaci na hraně") přirovnávám k sledování této série. Byly lepší i horší díly, za mě lepší průměr. peace ()

Reklama

Reklama