Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V průběhu semestru se Jules zajímá o nové přátelství Rue a Elliota. Cal hledá odpovědi a Nate stojí před závažným rozhodnutím. (HBO Max)

Recenze (17)

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě to celé nezačalo zrovna ideálně a to jsem měl první sérii rád. Nemlaskal jsem sice blahem, ale fungovalo to. Výhrady jsem měl, ne že ne. Ale pokračuju, takže zájem by byl. Jestli se mě někdo ještě zeptá, co mi vadí na Euphorii, pustím mu tenhle díl. Tam je asi všechno. A hlavně je to asi nudný. A bude to asi tím, že jsem na tohle moc boomer. ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snové noření se do bojů jednotlivých postav se svými vnitřními démony. Hezky natočená afterka a lehké vystřízlivění po poměrně těžkém psychedelickém rozjezdu. Jen ten příběh začíná místy haprovat pod tíhou vyhrocených klišé. Demanding excellence, Sam!  ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nateovi sešívají obočí, jeho otec Cal chce znát odpovědi, zatímco Cassie (respektive herečka Sydney Sweeney) se do toho solidně obouvá. Chce to zkusit jinou cestou a najít někoho, kdo si ji bude opravdu vážit a milovat. To už má od Ethana (přesto ne(u)spokojená) Kat, u které se máme snažit pochopit její sexuální fantazie. Každá z dalších postav vzpomíná, bilancuje, děsí se svých (dalších) strašáků ve skříni. A Rue se zatím nijak neděsí toho, že do toho zase spadla, což je jasné i jejímu patronu, který se seznamuje s Rueinou matkou. Druhý díl obsahuje množství silných scén a momentů, které mohly být samy o sobě vlastními epizodami. Další intenzivní dávka deprese. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I wish my mental problems made me look like you. You're like the most beautiful person I've ever fucking seen." "Well, maybe by a white, cis-male heteronormative standard." "Oh my god, are you fucking joking?!" ________ Druhá epizoda druhé řady by se dala popsat jedním slovem: KONTRAST. Levinson na tomto půdorysu totiž vykresluje konflikty, v nichž každá z postav čelí své osobní Nemesis – Nathan vs. toxická maskulinita kterou zdědil po svém otci, Kat vs. patriarchát, Lexi vs. sebevědomí, Rue vs. závislost na drogách, Fezco vs. family business, Cassie vs. sexuální přitažlivost kterou cítí vůči největšímu psychopatovi v okolí. Aneb jak se říká: protiklady se přitahují...... No a finální dialog mezi Nathem a jeho tátou je perfektní cliffhanger – ten rozpor moci, který vidíte v jejich očích, nevěstí do budoucna nic dobrýho. Maddy bych se btw nechal opatrovat kdykoliv. Scéna v obchodě byla napínavá af. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozpaky nad neistým rozvíjaním zápletiek striedajú premyslené scény, takú snovú vraždu beta chlapa alfa samcom a následný sex je skrátka poctivý ponor do hĺbok ženských túžob, alebo aspoň niektorých žien :))) Skrátka vec na psychoanalýzu... Záver je už klasickým cliffhangerom, po ktorom samozrejme chcete ísť ďalej. No a hlavná postava sa tu až príliš ležérne pohybuje, občas niečo glosne a inak nič extra. Ale asi sa to časom zmení. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po technické stránce je to prostě skvělé. Od výběru hudby až po způsob, jak je vše prezentováno - to mi nesmírně sedí. Musím se však přiznat, že mě tak úplně nezajímá směr, kterým se seriál momentálně ubírá. Nějak mě moc nebaví děj okolo milostného trojúhelníku. Stejně tak mě moc nebaví a nezajímá děj okolo transky, která je extrémně nechutná ať už člověk vidí jakýkoli její slizký pohyb či její odporný styl šatníku. Naopak linka okolo drogových dealerů je lepší a lepší. [70 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizodu druhé sezóny jsem pochválil, poněvadž jsem byl vším tím hnusem mile překvapen, ale už druhý díl se nevymanil z průměrnosti. Což o to, byly tady i výborné momenty, tentokrát ale ve většině převažovaly ty slabší a v některých případech až nudné. Ve výsledku bych řekl, že celá záležitost nebyla vůbec špatná, ale na předchozí část výrazně ztrácela. P.S. Vůbec by mi nevadilo, kdyby se z příběhu vytratila ta příšerná kachnička. Její delší přítomnost by mě mohla ošklivě traumatizovat. / Poučení: Co oko nevidí... ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Levinson sa tentokrát prezentuje hneď v expozícií vizuálnou slasťou, nádhernými, kompozíciami a dokonalou vertikálnou montážou obrazov a zvukov. Zo zvyšku mám akosi pocit, že je pre zatiaľ sujet prvých dvoch epizód ako nejakej ceste k celku viac konzistentný, ako v prvej sérii (ktorej epizodickosť, sujetová roztrieštenosť až nečitateľnosť sa mi teda veľmi páčila. Čo však vôbec nie je zlé. Naopak mám pocit že mi Levinson oproti prvej sérii dáva väčší priestor ore budovanie si či už pozitívnych alebo negatívnych sympatií k postavám, čo vôbec nie je málo. Navyše sa aj napriek tejto menšej zmene stále nemení silná kritika generácie súčasných tínedžerov a stále napriek tomu cítim z mnohých situácii s postáv emocionálnu vyprázdnenosť, manipulátorstvo a tak ďalej a tsk ďalej. Skrátka Eufória je pestrá paleta, ktorá funguje na všetkých frontoch a Levinson ma zatiaľ druhý krát prekvapil, ako perfektne (hoc ide o konvenciu) dokáže narábať s napätím. Je predsa jedno, že som to videl už sto krát, pokiaľ to aj tak funguje ako málo kde. No a mám pocit že som si tentokrát užil aj viac Labryntha. Záver epizódy je krásnym šachom z ktorého rozostavenia figúrok sa nikomu asi nebude chcieť spraviť ďalší krok. P.S. - snáď jediným nedostatkom je slabučká linka s hlavnou postavou Rue, ktorá stagnuje na hranici facky. Pre tento krát to ešte ale prekusnem a zaokrúhlim hore. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za konečně větší prostor pro Lexi(y)? musím nechat zase za plný počet. Sice její linka směřuje tím nejméně pozitivním směrem, svazuje tím ale dost rozběhnutých linek a tím si získává mou pozornost. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cassie definitivně hráblo. A popravdě to vědomí, že se další díly budou věnovat milostnýmu trojúhelníku v čele s dvojkou takových magorů, mě dostává kapku do deprese. ()

Still_I 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hezky se nám to rozjíždí! Opakuje se tu způsob budování napětí, kdy už už si myslíme, že se všechno pokazí... a nakonec postavu samozřejmě nedopadnou a vyšumí to do ztracena. Trochu klišé. Doufám, že v příštím díle už tvůrci vsadí na jinou barvu. ()

711 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhej díl prvních pár vteřin a opět vemena kurvičky Sydney Sweeney … to fakt nepotřebuju sledovat .. hnus že musí ukázat vemena aby to vůbec někdo asi sledoval ať rovnou točí porno píča ()

Reklama

Reklama