Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na Maddyině narozeninové párty se oslavují a zpochybňují vztahy. Jules se obrátí na Elliota s prosbou o radu a Cal zabloudí do vzpomínek. (HBO Max)

Recenze (24)

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejsem si úplně jistý posunem k evropskému uměleckému filmu. Závěr pěkný, ale co to vlastně říká o celku? Sam Levinson klade hodně silný důraz na detaily. Noří se hluboko do hlav hlavních postav, ale trochu mu ujíždí kompaktnost celé série. Calova linka je tak zatím nejsilnější. Pekelně mi chybí Kat a Cassie už prosím vyřešme ať se můžeme posunout k Lexie. Vlastně trochu frustrující epizoda. ()

bvlrm 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedzme na konci epizódy pár náhodných slov a fráz o láske, ktoré nič nezmerajú, a s kontextom epizódy nemajú nič spoločné, a zožnime slávu. Už aj ten "podmanivý" vizuál sa začína akosi opakovať a recyklovať. Šancu tomu ale ešte dám, keďže okrem nudného vzťahu medzi Jules a Rue tu mame aj iné, zaujímavejšie storylines. Urobte crossover medzi Euphoriou a Royovcami zo Succession a hneď tomu dám 5*. Tam sú tiež nepríjemné a odporné postavy, ale aspoň nie sú tak otravné a suché. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod dokonalý, aj scéna návratu ocka domov s močením na chodbe. Zvyšok je tak pocitový, že až prechádza zrak. Dobre sa na to pozerá, ale vlastne sa nič nestane. Snáď bude táto séria prebiehať aspoň v striedaní dejotvornejších a menej dejotvorných epizód, než že pôjdeme v tomto smere až do konca a osobne budem mať pocit, že ma to síce bavilo, ale dokopy sa to nikam neposunulo. ()

Amalberga 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rue pořád hledá svoji zlatou dávku a zbytek se snaží zabít alkoholem zbytek svých mozkových buněk a ještě u toho furt brečí a řvou. V téhle epizodě nedostaly prostor pro mě snesitelné postavy (Fez, Alex) a celé se to táhlo jako špatný trip, i když, to musím uznat, s podmanivými vizuály. Hezký obal ale průměrný obsah nezachrání. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten vykradenej úvod… pardon… ta pocta všem těm filmům znamenala co? Jo pardon. Levinson. Umění. Ok. Takže jsme v půlce a “plot” je teda jakej? Že mladí berou drogy a mají spolu sex? No wow. Postavy ztrácej sympatie díl od dílu víc a víc a hlavně oproti první sérii to přestává být zajímavé jakkoli. Nikam, naprosto nikam se to neposouvá. Díky bohu v tomto díle za Calea. Nebejt jeho chcaní (Prostě Levinson - not in good way - už jsem se lekl, že by se obešel jeden díl bez záběru na čuráka) a “mouder” o šukání… Jestli z tohodle chce někdo dělat masterpiece! Ale hej - zase - proti gustu. ()

Galerie (94)

Reklama

Reklama