Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vztahy s matkami jsou vystaveny zkoušce a Rue se snaží zotavit. Lexi přemýšlí o důsledcích svých činů a Nate oslavuje nově nabytou svobodu. (HBO Max)

Recenze (18)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Větší hustotu psychopatů na metru čtverečním, byste nenašli ani při setkání České pirátské strany či Strany zelených. V rámci této epizody musím vyzvednou herecké výkony všech zúčastněných, protože to bylo něco neskutečného. Ať už je řeč o tom feťáckém čmoudovi, jejíž dějová linka mě paradoxně stále baví ze všech nejméně, či psychopatická bloncka, které bych dal okamžitě do rukou oscara, protože, to co předvedla v tomto díle za záchvaty, tak z toho se mi tajil dech. Moc se líbí vztah Lexi a dealera. Lexi považuji za jedinou slečnu v tomto seriálu, která by stála za smočení a její dealerský fešák je zase tím jediným, na kterého bych naskočil, kdybych byl v některých partiích o 20 čísel kratší. Jejich vztah je zdaleka nejromantičtější, nejnormálnější a nejméně toxický ze všech vztahů v tomto seriálu. Celkově tato epizoda nebyla až tak monstrózně našlapaná, ale obsahovala několik kurevsky silných momentů. [80 %] ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa sa tu dej hýbal síce dopredu stále pomaly, ale tak nejak ucelenejšie a cielenejšie ako v niektorých skorších epizódach. Spočiatku nás čaká viacero dlhých dialógových pasáží, ktoré sú ale kvalitne napísané. No a vo finále to už naberie celkom slušné grády. I keď máte dojem, že pri istých činnostiach, napríklad so zbraňou, sledujete noir s tridsiatnikmi a nie mentálne ešte nie príliš vyvinutých teenagerov. Ale bohvie ako to je v tej Amerike... ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na začiatku som sa bál, že to bude hneď ďaľšia epizoda prevažne s Rue. Aj keď tá minulá bola absolútny masterpiece, dve také hneď po sebe by som už asi nezvládol. Našťastie sa ukázalo, že nie a Rue túto epizodu iba otvárala a zatvárala, hlavným hýbateľom deja bol tentokrát Nate a opäť špičková práca, za mňa ide skrátka o aktuálne najlepší seriál. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Rue se opět příběh posouvá k postavám Cassie, Maddie a Nateovi, což byla fakt nuda a čekal jsem lepší práci se scénářem po jistém zjištění. Samotný Nate byl ale docela fajn a například dialog s matkou po odchodu otce byly fakt skvělý a věřil jsem jim to. Epizoda je o dost přímočařejší, než všechny dosavadní epizody ve druhé sérii a i tak se tady hodí random postava a její vykreslení, viz. Kat a Ethan, kteří tady jsou prostě jen tak zatím for nonsense. Zato Lexi a Fezco mají další společnou scénu. Je to sice krátká, ale za to kouzelná scéna a zpěv Stand by me mě moc potěšil. Už teď se těším na to, jak bude vypadat hra od Lexi. Na závěr Rue nějak prozře a chystá se na další odvykačku. Noo uvidíme. Ty její scény mě pomalu začínají unavovat a docela dost mi vadí, že si tvůrci nedali více práci se Zendayou, coby beznadějnou smažkou. Tady i v tom největším detoxu vypadá atraktivně a neautenticky. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rue nechce dál utíkat před vlastním strachem, Zendaya si na startu odvykačky zase krade veškerou pozornost pro sebe. Nate má od Cassie 38 zmeškaných hovorů, slípka nakluše hned, jakmile si on usmyslí. Ale nejprve musí dořešit otcovu tajnou nahrávku. Doma to zatím Cassie skrze sex s přítelem své nejlepší kamarádky a skrze otázky principu a (ne)viny kouzelně slízává od nejbližších („Nemyslím si, že tahle obhajoba projde.“). Scéna mezi Maddy a Natem intenzivní. Osvěžující závany filmařské invence pokračují, Sam Levinson dál klade silný důraz na detaily a noří se hluboko do hlav svých zkažených kusů, teda teenagerů. Cynismus šlape na maximum. Stand By Me. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama