Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Umění napodobuje život, když parta z East Highland sleduje, jak se jejich složité vztahy odrážejí v Lexiině dlouho očekávané hře. Fezco se připravuje na svou účast. (HBO Max)

Recenze (29)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sam Levinson je bezesporu jméno hodno zapamatování. Tento tvůrce má mimořádný umělecký talent a každý díl tohoto seriálu je zkrátka zážitkem a snese ta nejvyšší filmová kritéria. V životě bych si nepomyslel, že budu někdy slintat blahem nad ubohou teen romantikou s buzerantama, transkama a obdobnou havětí. Tohle dílo je ovšem tak bravurně zpracované, že snad ani nejde u jakéhokoli dílu vyloženě trpět. Zakončení série divadelním dvoj dílem byl rozhodně vynikající nápad, který však zřejmě nedostál diváckým očekáváním, protože seriál v předchozích epizodách zkrátka nasadil laťku příliš vysoko a nedokázal se jí přiblížit. Díl se soustředí konečně na postavy, které dosud hráli spíše druhé housle. Divadelní představení je krásně prokládáno záběry z dealerského doupěte. Výborně se zde buduje napětí a vy tušíte na obou frontách velkou katastrofu. [83 %] ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lexxina psychohra...ehm. Ať je Nate jakýkoliv hajzl a _________ (doplňte si dle libosti), toto si snad ani nezasloužil. Buuuuu z hlediště. Jakob Elordi je vynikající herec...Jules mám méně a méně v oblibě, tak mě její absence nijak extra nemrzí. Austin Abrams je božan. Ten jeho výraz šílenství se mi vypálil do sítnice. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najväčší experiment v rámci histórie celej Eufórie, a to je čo povedať. Epizóda štylizovaná ako divadelná hra asi chce od diváka, aby si celú sezónu pozrel naraz a docenil tak všetky detaily. Levinson ale zároveň riskoval, a na hodnoteniach to vidno, že časť fanúšikov môže byť menej, ale skôr viac, sklamaná. No a aby toho nebolo málo, tak tu máme vstup nielen do Lexinej hlavy, ale aj do sna hlavnej mužskej postavy. Až vám bude chlapca po tom všetkom nakoniec ľúto. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych napsal, že byla sedmá epizoda nezajímavá, znamenalo by to, že jsem definitivně přišel o zrak. Příběh se, pravda, prakticky nikam neposunul, protože tohle bylo vlastně jedno velké shrnutí již viděného (doplněné o nějaké ty dosud neznámé detaily), ale provedení mě jaksi chytlo. Za mě se tento díl tvůrcům povedl a pátý kousek jsem nepřihodil jen pro ten chybějící progres příběhu. / Poučení: Když zjistíš, jak vnímají události, které si pamatuješ, jiní lidé, může to s tebou ošklivě zamávat. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mistrovské dílo v seriálu všeobecně, čistý art na obrazovkách, který se jen tak nevidí. Houby. Levinson nastavuje svým postavám zrcadlo (uuuu) a asi to má zaujmout především umělecky - divadelní hra (která je mimochodem naprosto příšerná - opravdu) na prknech středoškolního divadla (!) má precizní set design i choreografii včetně světel(?) - ok. Já vlastně nevím jak tuhle masturbaci vlastního pinďu nazvat. Pokolikáté již Levinson s další a další epizodou zdržuje, hádám zatím tak skoro z poloviny seriálu? Díl který je postavený zbytečně na repetitivním vyprávěním přes divadelní hru, abych sledoval jakože reakce postav v hledišti, kteří se ve hře vidí? To mělo ze mě dostat emoce? Nebo to měl být nový pohled na hrdiny seriálu? Mělo to otevřít oči aktérům seriálu nebo divákům? Tohle je "pure wannabe something" jaký jsem dlouho nikde neviděl. Tenhle blábol a naprosto zbytečný díl je zatím to nejhorší pseudo(doplňte si samy) co se v euforii mohlo objevit. Ne-li v kvalitním seriálu všeobecně. "Okay, this is it people! It's fucking showtime, let's go!" - zařve Lexi v backstagi a mě přeběhne mráz z toho, jak to její postavě nevěřím. Na to jakej je Euforie pojem - 30% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama