Reklama

Reklama

Euforie

(seriál)
  • USA Euphoria
Trailer
USA, (2019–2025), 25 h 15 min (Minutáž: 50–65 min)

Tvůrci:

Sam Levinson

Hrají:

Zendaya, Hunter Schafer, Austin Abrams, Sydney Sweeney, Jacob Elordi, Alexa Demie, Algee Smith, Barbie Ferreira, Lukas Gage, Maude Apatow, Angus Cloud (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Obsahy(1)

Euforie, dramatický seriál o dospívání, vypráví příběh skupiny středoškoláků, kteří se snaží vyznat v lásce a přátelství ve světě drog, sexu, traumat a sociálních sítí. V čele hereckého obsazení stojí herečka a zpěvačka Zendaya. (HBO Europe)

Recenze (206)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Čůráčci a čůzinky ve strhující generační výpovědi další ztracené generace, kde nahota, sdílení, omamné látky, závislosti, úzkosti, rodiče co nic nechápou a videa hrají prim. Hledají sebe sama i objevují sexualitu; tedy věci, kterými si prošly veškeré generace. Akorát to hledají skrze jiné prostředky a jinak než generace před nimi. Výtečně podané, zahrané, celou dobu mrtě znepokojivé a nepříjemné způsobem ne nepodobným svého času Requiemu za sen. Místy to působí až moc literárně; speciálně sáhodlouhé monology Rue na počátku epizod, kdy stačilo bohatě informaci předat vizuálem (což se děje) a není třeba to celé minuty a minuty i popisně a nadbytečně říkat. To je však detail. Jediná skutečná výtka snad k tomu, že to záhy řekne v podstatě vše a pak se to... Ne, že přímo točí v kruhu či mlátí prázdnou slámu, ale s trochou nadsázky platí "viděli jste jednu epizodu, viděli jste všechny". Jsou do jedné stejně dobré, silné, vypovídající a bez výjimky jde o "echt silnou kávu", ale ten pocit, že to možná nemusel být formátem až tak seriál jako minisérie, ten nezmizí. | S1: 4/5 | ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„MOŽNÁ LIDI VZPOMÍNAJÍ NA STŘEDNÍ, PROTOŽE MĚLI SNY…“ /// Rue. Dítě další „zlaté“ generace. Narodila se při pádu dvojčat, v dětství ji diagnostikovali kompulzivní poruchu a na střední si prošla první odvykačkou. Prostě je to skvělá a originální vypravěčka. Nevypráví jen o sobě, ale o všech a o všem. O hledání sebe sama, o nehledání ničeho, o chuti pařit, píchat, chlastat, fetovat. O tom, že všechno je relativní a i svět online může mít světlý stránky nebo bejt tlustá zase sexy. Svět je totiž plnej uchyláků... Všech neřestí si užije do sytosti, protože tam, kde jiní některým tématům věnujou celou sérii, tak tady jsou prostě součást života a vyjadřujou zmatenost týnejdžerský duše. Nevím, jestli je to seriál určenej náctiletejm, protože každá věková kategorie si z toho může něco odnýst (…jé, teď teda nevím babi…). Což je fajn. Jsou tady i dobří záporáci a většina těch dětskejch osudů baví. Možná proto, že je to všechno úplně jinak, než za mejch mladejch časů…. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou Izraelskou minisérii neznám. 2.) Nevím, jaká je exkluzivita fotky péra. 3.) Můj život je valium. /// Thx za titule „Michaela Křížová“ a „K4rm4d0n“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Euphoria je povedený dekadentní seriál z prostředí střední školy, který je zobrazen v nejsvětlejším, ale zároveň v nezvrácenějším světle. Letos se seriálům neskutečně daří a tenhle hit se bude řadit mezi letošní TOP 5. Každý díl se věnuje jedné postavě ze školy a úvodních 10 minut patří vždy k highlightu celého seriálu. Probírá se zde tématika drog, problémy dnešní digitální doby i dospívajících lidí, sexuální scény připomínají kolikrát Porno a věřte, že i Rkové filmy nemají tolik odvahy jako Euphoria. Většinu postav si divák velmi oblíbí a téměř po každém díle si odnášíte mírnou depku s pocitem, že po tomhle dítě vlastně nechcete. Solidní, realistické, depresivní, halucinogenní, odvážné, depresivní a erotické. To vše s úžasným soundtrackem, svěžím vizuálem, parádními hereckými výkony a trefnými dialogy. 85% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to "feťácký seriál", jak jsem se obával — je to temná, nápaditá, herecky a filmařsky impozantní teenagerská vztahovka / sonda do Gen Z. Závislost jako únik před depresí, vzájemný klam a bodaní se do zad, zmatený děcka na střední, kde nehledě na status má každý svoji porci sraček a trápení. Zároveň zde nikdo není jednoznačně kladný nebo záporný, každá z postav buduje sympatie a má svůj neveselý background. I predátor je svým způsobem oběť, ve finále snad nejvíc hodný a charakterní je tu paradoxně drogový dealer... Přesto, že je Euphoria tvrdší a "stresuje své diváky" (x), je i plná naděje, pozitivních emocí a vůle srovnat se s bolestí. Druhá řada je ještě lepší, víc vypjatá a explicitní, bohatší po stránce silných chvil. Nejsem si jistý, kdo je vlastně cílovka, ale za mě dobrý binge. S01: 80% S02: 85% ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Od začátku se nelze zbavit dojmu, že Euforie tak trochu chce šokovat, ale citlivé a precizní zpracování jednotlivých příběhových linek a jejich barvitých charakterů se zasluhuje o to, že seriál nakonec působí velmi přirozeně a lidsky. Místy je to koncentrovaná deprese, místy špetka černého humoru a místy lekce do života. V konečném důsledku nejde o to, jestli je Euforie věrohodná a realistická, ale o to, že po jejím shlédnutí získá člověk lepší náhled na to, jak teenageři uvažují, jak se cítí a jak vnímají svět. Když vzpomenu třeba na kdysi uznávaný seriál o náctiletých, Skins, tak Euforie je rozhodně o krok dál. 9/10 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Kde většina seriálů pro teens v čele s 13 Reasons Why jen nesměle přešlapuje před hranicí, kterou v televizi není možné překročit, tam Euforie ani nebrzdí a pokračuje vesele dál. Levinson rozhodně umí a za stylovou poctu Fincherovi by zasloužil ověnčit cenami. Duo Rules navíc strká do kapsy všechny na zakázku dělané charaktery, s kterými se po startu kampaně MeToo roztrhl pytel. S1: 100% S2: 95% ()

Botič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Křehká zvířata v třpytkách, která si hlavně užívají a sem tam kvůli tomu i trpí. Euphoria místy až brutálně zachycuje to, jaké to je vyrůstat v dnešní (digitální) době, kde jsou nahá selfiečka tou nejsilnější měnou a každý může mít všechno, co si zamane třeba hned ve 3 hodiny ráno. Ale ani jedno z toho nepřináší žádnou úlevu. Místy účinější, než jakákoliv hodina občanské výchovy. Celkově však revoluční minimálně co se make-upu a sebevyjádření týče. Jo a přestaňme sexuálně aktivní lidi nazývat děvkami nebo krávami, tvůrci tímhle mířili na úplně jiný místa. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Uff, jestli si někdy někdo myslel, že Skins jsou autentičtí, pak by se měl podívat na Euphoria. Pecka, která nemá obdoby. ()

Radko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všetko, čo robí život stredoškolákov euforizujúco dobrodružný. Teda, s vynechaním dobrodružstiev, ktoré ponúka príroda a bádanie. A zároveň všetko, čo by chcela aj nechcela dať o sebe nastupujúca generácia vedieť ostatným. Niečo v tomto štýle: Pozrite, my nie sme žiadne detičky. Dávno poznáme drogy, aj rozdiely medzi nimi. Miešame si vlastné liekové lektvary. Boj so závislosťami zvládame ako na sínusoide, ale popri citových problémoch je to nepodstatná drobnosť. Sex nie je tabu. Nepoznáme v ňom žiadne rasové, rodové ani vekové zábrany. Všetko si zaznamenávame. Chľastáme a žúrujeme ako o závod. Ale vedomosti máme, to si nemyslite. Síce kníh veľa nečítame, zato z internetu a chatov sme múdri ako rádio. Často opakujeme len hriechy svojich rodičov. Len premyslenejšie a cynickejšie. Lebo máme internet. Ale túžime, kurva po veľkej, naozajstnej láske, napriek všetkým pičóziám, čo porobíme, túžime. Štýl, musí to mať štýl, cool hudbu (a že tú má Euphoria pamparádnu), a farebné vyladenie. Lebo napriek pohŕdaniu hodnotami rodičov, bez imidžu si nanič. Či si dievča, transka alebo chalan. Všetko nakopené na sebe môže zaváňať aj rozčarovaním z najkrajšieho obdobia života. No a čo? Aj tak sa všetci rútime naproti smrti, tak čo? Zároveň všetko toto napísané (a kopa nenapísaného, lebo však netreba spoilerovať zase), je, o čom chceme aby ostatní (rodičia, známi, spoločnosť) vedeli, zároveň by sme chceli aby to ostalo aj utajené. Preto je fajn, že sa toho chopil Sam Levinson a spriaznené režisérky. Výborná, hutná a komplexná výpoveď o mladosti. Za mňa rozhodne seriál roku 2020! ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

PRVNÍ SÉRIE: Rue utíká před vlastním strachem, každopádně ona „tenhle systém nestvořila, ani ho nezkurvila.” Prostě je tady a snaží se nějak přežít. I pomocí chlastu a všemožných drog. Což je pro její vrstevníky děsivá norma. Velkou část uplynulého léta strávila na odvykačce. Nechala tu několik přátel, nové získala. Třeba Jules, která se přistěhovala z města. Zkažených kusů tady bude ovšem víc. Prakticky v každém díle tvůrci někoho blíže představili a vzápětí rozjeli sice nepříliš hutný děj, ale všechny ty tematické vztyčené prostředníky mnohé vynahrazují. Euphoria se zkrátka na uzdě rozhodně nedrží. Násilí, hledání sama sebe, sociální média, drogy, traumata, nahota, vrtkavá přátelství, vlastní tělo vnímající jako mechanický stroj. Postavy jsou jízlivé a sebeironické. Obsahově je to zneklidňující. Několik dílů bylo na pět hvězd (třeba lunaparková jízda – čtvrtý díl nebo ledvinový předposlední), herecky v čele se Zendayou je to skvostné. Tvůrci navíc po celou první sérii pracovali se svérázným vizuálním a hudebním mixem a téhle generaci, která sportuje zejména pomocí hbitých palců, nic nedarují. Scenárista a režisér Sam Levinson se vytáhnul. DRUHÁ SÉRIE: Ani druhá série nekope do těch, kteří sejdou z cesty, „pouze“ poukazuje na to, kam až může vést užívání drog. Na jedné straně podívaná plná barev, světel a hudby, na té druhé realita, na kterou se místy vůbec nedívá příjemně. Jízlivé a sebeironické postavy bilancují, vzpomínají, děsí se svých (dalších) strašáků ve skříni. A pak přijde premiéra hry s třeskutým obsahem, kdy cynismus šlape na maximum. Sofistikovaná vizuální estetika, spousta režijních nápadů, černý humor. A herecky zcela přesná Zendaya, která si krade řadu scén pro sebe. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Rue a Jules jsou jedny z nejlepších seriálových postav, jaké jsem kdy viděl. Skvěle napsané, skvěle zahrané, tak autentické a sympatické, že mě jejich příběh prostě přilepil k obrazovce, měl jsem s nimi radost a bál jsem se o ně... Navzdory tomu, že se to vše odehrávalo v naprosto jiném světě, než který já obývám. Ale mazaný je celý seriál, který diváka na jednu stranu jakoby zahlcuje traumaty, nahotou a drsností, ale na druhou stranu ukazuje, že nic z toho není jen pro efekt, není to žádná povinně zahrnutá škatulka teenagerského žánru, protože všechno má smysl a především také nějakou, v minulosti skrytou příčinu. Jedním z největších trumfů Euforie je to, jak zachází s transgender postavou, na kterou vlastně absolutně neupozorňuje a kterou nechává prostě žít, smát se, milovat.... To se mi zdálo přímo krásné. Nerad bych ale zapomněl na to, jak seriál vypadá, protože je plný krásných záběrů a má skvělou hudbu. Ze všech epizod kvalitativně vyčnívá čtvrtá, nesmírně hravě natočená a odehrávající se během pouti, kde se stane spousta důležitých věcí, stoprocentně napínavých i cynicky vtipných. Podobný spád měla ještě epizoda č. 6 na halloweenském večírku. Těším se na druhou řadu!______Druhá řada je ještě lepší než první! Vyniká z ní obzvlášť pátá epizoda, která patří k tomu nejsugestivnějšímu, co jsem v poslední době viděl, nicméně to, co se děje v ostatních, také rozhodně není žádný seriálový standard. Líbí se mi, jak se postavy vyvíjejí, ačkoliv tedy není vždy (respektive skoro nikdy) úplně radost to sledovat, nicméně tu dusnou atmosféru dokáže Sam Levinson několikrát shodit nečekanou černohumornou situací, a za to jsem mu pokaždé děkoval. Jsem rád, že druhá řada neskončila takovým otazníkem jako ta první, ale neznamená to, že bych třetí nechtěl vidět hned. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Je to dost rozporuplný seriál. Z počátku se jedná o takřka čistý odpad, už jenom z toho důvodu, že něco takhle trapného a nízkého je vzorem a majákem morálky pro dnešní mladé. Ale pokud se od toho oprostím, tak polovinu času se reálně vůbec nic neděje. Jsou tu předlouhé záběry lidí, jak chlastaj, jak někam jedou, jak tancujou, jak fetujou, jak šoustaj, jak koukaj, jak brečí, jak hrajou na hudební nástroj, jak sedí atd. a děj se vůbec nikam neposouvá. Autoři si vůbec nelámou hlavu, že tím zabijou klidně skoro celý díl a je to děsná nuda. Pro mě je nekonečnou záhadou, že něco takového baví dnešní mainstream. A když už se náhodou o něčem diskutuje, obsah rozhovorů je obvykle dokonale banální a řeší se pouze ty nejjednodušší a nejvíc zvířecí otázky lidské existence. Takže v tomhle asi dost realistické. To se dostáváme k charakterům. Samostatná kapitola. Ze všech charakterů, co se tu vyskytují, jsem netoužil po jejich okamžité smrti asi u tří. Mám s charaktery problém často, ale že by v jednom seriálu bylo takhle mohutné množství čisté demence, tuposti a nadměrečného sebevědomí, to se jen tak nevidí. Na druhou stranu má ale seriál i své podstatné klady. Hodně mě baví experimentování s formou a časem. Seriál zasahuje překvapivě mnoho žánrů. Je velmi hravý. Má dobře vybranou hudbu. Druhá půlka druhé série také konečně přinesla dlouho očekávaný dějový tah na branku, kdy se jednotlivé charaktery vytříbřily a i ty nesnesitelné začly mít svůj prostor, který mě i trochu zajímal. Po druhé sérii mi přijde seriál kvalitně uzavřený, takže myslím, že není nutno točit a sledovat dál. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. SÉRIE[VIDĚNO 6.8.] Sledovat EUFORII je nefalšovaná cinefilní euforie. Tohle není jen tak obyčejná emocionálně-realistická exkurze do světa teenagerů a generace Z. Tohle je zcela beze srandy přelomový seriálový projekt, který nemá v dějinách televizního formátu sebemenší obdoby – ať už z hlediska estetiky, experimentálního pojetí, poetiky fikce, extravagantní stylizace, mozaikovitý narace, brilantního melancholickýho soundtracku od Labrintha, či audiovizuální pompéznosti celkově. A není to jen díky tomu, že naprosto bourá veškerý mýty a klišé queer subžánru/coming-of-age generační výpovědi, ale naprosto revolučně bourá koncept čtvrtý stěny a přepisuje konvence seriálovýho vyprávění/vizuálního story-tellingu. O autentický reflexi morálky mý zkurvený generace, která je nepřikrášleně explicitní a paradoxně i subtilně implicitní (díky čemuž divák může mnohdy číst mezi řádky), radši ani nemluvě – vzhledem k tomu že já sám mám zkušenosti s drogama, vím o čem mluvím. Jako bych se díval do zrcadla. Inu, život je kurva..... Zendaya je femme fatale, no a Hunter Schafer je transgerder bohyně 💜 _____________ 2. SÉRIERELAPS. Přesně tímhle slovem by se dala popsat druhá série generační výpovědi EUFORIE. Samotný tatíček týhle show Sam Levinson v jednom z promo videí o symbolismu a charakteristice druhý série řekl doslova toto: "Zatímco první sezóna Euforie byla party ve 2 ráno, druhá sezóna je after-party v 5 ráno." – a je to sakra znát...... Dá tedy rozum, že kdo se v létě roku 2019 sjel na bezstarostný vlně masivního hypeu, který tenhle manifest generace Z vyvolal, by měl být tentokrát na pozoru. Zatímco první série byla extravagantní imaginací mezi skutečností a snem, druhá je depresivním vystřízlivěním a probuzením do reality – je mnohem komornější, uzavřenější (zda za to může pandemie je zcela na místě), výrazněji kráčí v šlépějích emocionálního realismu a je velmi intimní psychologickou sondou do hlav postav, jejich problémů, dilemat, strastí, úzkostí a osobních traumat. Laicky řečeno: exkurze do žumpy plný sraček, skrze který se musí generace Z brodit...... Levinson paradoxně rezignoval na příběh a místo toho na relativně minimalistickým půdorysu vykresluje kontrasty a konflikty, v nichž každá z postav čelí své osobní Nemesis a jiným vnitřním démonům či komplexům – Nathan vs. toxická maskulinita kterou zdědil po svém otci Calovi, Kat vs. patriarchát, Lexi vs. sebevědomí, Jules vs. platonická láska, Rue vs. závislost na drogách, Fezco vs. family business, Cassie vs. sexuální přitažlivost kterou cítí vůči největšímu psychopatovi v okolí. Aneb jak se říká: protiklady se přitahují...... Díky tomu má divák naprosto jedinečnou příležitost z velmi intimní optiky číst charaktery a jejich motivace jako komplexní knihu, v jejíž finální kapitole každý klesne na absolutní dno – viz. pátá epizoda která je emocionálně zdrcujícím vrcholem celýho seriálu. Věrný divák a filmový labužník uvítá i zajímavou plejádu nových stylistických změn – buď silně saturovaný a zrnitý vizuál který pracuje s přirozenou hrou světel a stínů, častější využití retro šlágrů (jakože co si budem, ten soundtrack je fakt boží), anebo převážně přímočarou lineární naraci, která nezapomíná na konceptuálně inovativní příběhový podzápletky s mnohdy až tragikomickým vyzněním. Z hlediska formy prakticky nejde nic vytknout. Nemluvě o samotný režii či famózní kameře Marcella Réva, s kterou předvádí hotový divy a čáry máry...... Kolem a kolem, druhá řada je výrazně odlišná od toho, na co jsme si v té první zvykli. Ale víte co? Koho to sere. Tak či onak je druhá sezóna EUFORIE neskutečně pohlcující zážitek, divokej emocionální roller-coaster a mimořádná televizní událost, která zaujme snad všechny napříč generacemi, a která se naprosto vymyká standardní škatulce subžánru teenage seriálů/coming-of-age dramat. U finále vám pak bude připadat, jakoby vám někdo krájel cibulu pod očima anebo rozdrtil srdce na padrť. Levinson jakožto bývalej závislák ví jak na poctivý nekonvenční řemeslo, protože poskytl návykovej cinefilní matroš, kterej televizní sortiment jen tak nenabízí. A protože jsem se na týhle droze závislej, ten absťák po třetím cravingu bude tak šíleně intenzivní, že bych se na celou druhou řadu podíval ihned znova. Fezco měl pravdu s tím, že "Sometimes, people need to get their feelings hurt.". Sam Levinson, you're a fucking G! ........ PS: Pablo Fezcobar steals the show! #FEXI si zaslouží vlastní seriálový spin-off. () (méně) (více)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Less than Zero meets opioid crisis. Hypnotický náhľad do dekadentného sveta sociopatických deciek na kalifornskom predmestí v rytme hip hopu, sexu, sociálnych sietí, násilia, rozpadávajucích sa rodín, alkoholu, drog a pravdaže "liekov" na lekársky predpis. Sú tu bohovsky napísané postavy (Jules je asi doteraz najkomplexnejšie napísaná transgender postava), neskutočné herecké výkony (Zendaya!), lámanie konvencií, hutná atmosféra nihilizmu ale najmä majstrovská réžia, ktorá si (napriek tomu že to točili štyria ľudia) udržiava jednotný vizuál ale aj originálne nápady so štruktúrou i budovaním scén. Vrcholom je štvrtá epizóda, kde je asi polhodinová "scéna" v lunaparku spojená opakujúcim sa rozprávkovým hudobným motívom. Keď na konci prvej série nastúpila finálna halucinogénna scéna, mal som slzy v očiach z toho, ako je to celé geniálne nakrútené. Toto nie je televízia, kde rozpráva príbeh scenárista, toto je plnohodnotné kino s kamerou ako rozprávačom. Provokatívne a podmanivé. HBO zase raz valcuje. Fucking piece of art. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vypadá to, že si showrunner nese z období puberty nějaký problém, protože každá (a tím myslím opravdu každá) osoba ženského pohlaví mladší 18 let, která se v seriálu objeví, je dě*ka, krá*a nebo obojí. Zlatá střední cesta v Americe neexistuje, takže tu máme holky hubeňoučké nebo tlusté (OK, beru zpět, v celé škole je jen jedna tlustá holka), namyšlené nebo zamindrákované, panny nebo dě*ky (OK, opět beru zpět, žádná panna tam není) a všechny tyhle holky buď denně šu*ají, fetují nebo ideálně obojí. Pro většinu lidí je "Euphoria" cool seriál, mě ale v mnoha ohledech neskutečně uráží. Konec 1. série je navíc tak nudný, v kruhu se točící a otravný, že si 2. sérii nechám s radostí ujít. Nejhorší postavy: bůh-ví-na-co namyšlená Katherine, toxická Jules, všechny obviňující Rue. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série se mi ještě celkem líbila, ale druhá už mě veskrze permanentně nebavila, místy až iritovala. Jednak mi tam silně vadila ta Zendaya, u které fakt nechápu zdroje její popularity, a jednak mi samotné téma seriálu přijde nesnesitelně fádní, jakkoli invenčně formálně je zpracováno. Soundtrack se mi ale líbí moc a stojí za samostatný poslech. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I přes poněkud rozpačitý závěr je pro mě Euforie v záplavě jiných, podobných seriálu jasným vítězem. Hlavní zásluhu na tom bezesporu mají Zendaya a pak Hunter Schafer, jejíchž herecký výkon a podivné přátelství, nebo možná vztah, to je asi to nejhlavnější co jsem si z těchto osmi dílů odnesl. Kromě faktu, že tátové a synáčci nejsou tím, čím se zdají být a drogy jsou svinstvo, samozřejmě. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takové ponoření hlavy do nihilistické vize dospívání. Do žumpy s drogami, nadávek, promiskuity a lhostejnosti ke všemu. V tom selhává nejen Eufrorie, ale i mnoho zajímavých mladých protagonistů v ní. ()

Související novinky

Třetí řada Euforie má problémy

Třetí řada Euforie má problémy

26.03.2024

Loni v listopadu se na představení příštích projektů ze stáje HBO její představitelé holedbali tím, že třetí série úspěšné Euforie je v odklepnuta, v přípravách a na obrazovky chtivých náctiletých… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

Kde se bude odehrávat třetí řada Bílého lotosu?

28.03.2023

Kabelovka HBO se nedávno rozloučila s první sérii seriálového hitu The Last of Us, už nyní ale diváky přivítala závěrečná sezóna oceňovaného dramatu Boj o moc, ještě v letošním roce nás pak čeká… (více)

Reklama

Reklama