Reklama

Reklama

VOD (1)

Sedmnáctiletá Rue se vrací domů z léčebny, aniž by měla v plánu zůstat čistá. Na večírku u McKaye potká Jules, která se právě přistěhovala do města. Nate nasadí McKayovi brouka do hlavy poté, co zjistí, že se mu Cassie líbí. Nate a Maddy, kteří se opět rozešli, se v sobě navzájem snaží probudit žárlivost. Kat mezitím cítí nutkání něco ztratit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čiže dnešná konzumná spoločnosť priviedla mládež k tomu, že len blbo čumia do mobilu, puberťáčky hľadajú neviazaný sex, ožierajú sa a berú drogy. Všetci sú závislí na porne, mužské postavy sú tyrani, ženské sú šľapky, ale máme ich ľutovať. Mohlo by to byť sondou, keby to bolo aj kritické, ale ako to môže byť kritické keď samotné "herečeky" ukazujú toho viac než je nutné? Idem kritizovať život mladých, ale pred kamerou ukážem čokoľvek? Najhoršie je, že mladí asi často takto naozaj žijú a myslia si, že je to v poriadku, o čom svedčí aj hodnotenie tohto seriálu. V tom prípade mi už len ostáva len pustiť si starú dobrú pesničku od Offspringu: The Kids Aren't Alright. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obávám se, že jsem s tímto seriálem šlápl do něčeho mazlavého a nelibě páchnoucího. Pilotní epizoda byla přímo přeplněná mladými, perspektivními a zjevně i degenerovanými mladými násilníky a děvkami, takže se až divím, že jsem si nedokázal najít jedinou sympatickou postavu. Komentář hlavní hrdinky, která se snaží moderovat probíhající děj, mi chvílemi připadal úplně zcestný (únik nahých fotografií a videí), a přestože jsem se nenudil, tak mě příběh ničím nezaujal. Jenže mám seriál doma, takže... / Poučení: Chceš rozesílat své nahé fotky? Udělej to, nenech si to rozmluvit lidmi, kteří tomu nerozumí. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Klasický príbeh stredoškolákov v Amerike. Drogy, sex a po novom aj sila sociálnych sietí. Hlavná postava je podľa všetkého Rou, ktorá potrebuje drogy aby sa dostala do stavu kedy je ochotná akceptovať vlastnú existenciu. A potom tú máme Jules, ktorá sa evidentne sama ešte hľadá. Prevedenie: Najskôr to dobré, je to vynikajúco natočené a v podaní Rou ako rozprávačky je to aj dosť pútavé. Seriály pre mladých sa od doby kedy som och sledoval dosť zmenili a sú plné násilia, sexu a drog. Osočovania a šikany. Seriál je natočený veľmi pútavo ale odrádza ma od neho tá téma a prostredia do ktorého je zasadený. Viem že sa tieto veci vo svete dejú ale v takejto koncentrácií to je možné asi iba v Amerike. No a tak okrem kozičiek Sydney Sweeney (nar. 1997, USA) nie je v prvej časti moc na čo sa pozerať. 70% ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

REWATCHED: Viděno napoprvé hned v srpnu 2019, kdy mě seriál z jakéhosi teď nepochopitelného důvodu vůbec nechytnul a hned jsem se od něj odvrátil. A byla to velká chyba. Cítim tady v jistých polohách podobu s mou oblíbenou Elitou a jelikož těhle nekompromisních středoškolských věcí není zrovna nepřeberně mnoho, rozhodně jedu dál. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím netuším, jak to má Rue s utíkáním před vlastním strachem, každopádně ona „tenhle systém nestvořila, ani ho nezkurvila.” Prostě je tady a snaží se nějak přežít. I pomocí chlastu a všemožných drog. Což je pro její vrstevníky děsivá norma. Velkou část uplynulého léta strávila na odvykačce. Nechala tu několik přátel, nové zřejmě nyní získala. Zejména Jules, která se přistěhovala z města, když se její rodiče rozvedli. Žije s otcem, který nemá ani potuchy o tom, čím se dcerka baví. A podobně „zoufalých” rodičů bude víc. No, HBO se nahoty, peprného slovníku nebo drog nebojí. Uvidíme, jak se tvůrcům bude dařit příběhově. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Vo flashbacku, v ktorom Rue (Zendaya) vysvetľuje, že si nespomína na nič z veku 8 až 12, prejde okolo nej mladý Nate (Jacob Elordi). (dwdb)
  • Keď Nate (Jacob Elordi) prechádza v aute okolo Rue (Zendaya), zahlási repliku: "I'd do it for Rue!" a potom zdvihne do vzduchu tri prsty. Ide o narážku na film Hry o život (2012). (dwdb)

Reklama

Reklama