Reklama

Reklama

Euforie - Série 1 (2019) (série)


And Salt the Earth Behind You (S01E08)

(epizoda)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve finále první řady se koná ples v East Highlandu. Rue se pokouší napravit svůj vztah s Jules a postaví se Natovi. Cassie a Maddy přehodnocují své vztahy. (HBO Europe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (17)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Every time I feel good, I think it'll last forever. But it doesn't." ________ Abych se naladil na vibe před druhou sérii, rozhodl jsem se, že se na 'Euforii' podívám komplet znova. A nelituju toho, protože tahle formalisticky opulentní generační výpověď která přepisuje konvence seriálového vyprávění mě pohltila natolik, že mě bavila mnohonásobně víc, než když jsem ji viděl poprvý. Každopádně, finále první série mělo velmi melancholický až hořkosladký konec. Skrze hudební motivy, jemné nuance a náznaky mohl kdekdo vydedukovat, že celá série směřuje k jedné veliké katarzi – tedy v moment, kdy Rue při songu 'All for us' opět propadne drogové závislosti – což symbolizovalo ono závěrečné extravagantní taneční číslo. Zendaya se zde naprosto zaslouženě zbavila nálepky hvězdičky brakových disneyovských seriálů a stala se z ní jedna z nejtalentovanějších hereček současnosti. S odstupem času si navíc začínám uvědomovat, že 'Euphoria' není jen pouhopouhý seriálový projekt který chce ukojit poptávku po teenage subžánru, ale plnohodnotnou artovou queer epopejí, která v historii televizního formátu nemá obdoby. Tenhle seriál rozhodně není jen obyčejná obsese. Sledovat 'Euforii' je čirá cinefilní euforie...... ()

Dr.Miku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Narozdiel od inych si myslim, ze tato cast pekne zakoncila uz tak skvely serial. Samozrejme, chceme viac euforie a netrpezlivo ocakavam 2.seriu. Posledna scena mi po druhom zhliadnuti “docvakla jak to ten basnik myslel”. Ze to nebola len Zendayina reklama, ze je aj dobra spevacka, ale hlavne brilantne metaforicke stvarnenie jej dalsieho O.D. (predavkovania) a stavu, ked je “high”. Podla sceny predpokladam, ze sa z toho opat dostane aj ked pad na dno ako bolo ukazane na konci bude omnoho tvrdsi nez predtym. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ani osmou epizodou mi tvůrci seriálu neudělali velkou radost. Podobně jako v předchozím dílu i tady se mnoho věcí povedlo, jenže nepovedené záležitosti to prakticky vyrovnaly, takže u mě na žádnou velkou spokojenost nedošlo. Pokud jde o mě, bylo tady až příliš mnoho krasobruslení a samotný závěr byl fakt příšerně dlouhý, navíc ve většině jen opakoval to, co už jsem viděl, nebo si domyslel dříve. Oceňuji rozluštění záhady důležité mikiny, ale to byl v celé té retrospektivní desetiminutovce jediný podstatný zápis. / Poučení: Nenabízej nesplnitelné. ()

Alementina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trvalo mi víc jak 14 dni se dostat k dalšímu dílů a shledal jsem ho až na ne kolikátý pokus.  A tenhle díl je přesně ten důvod, co mi na tom vid. Vizual převažuje nad obsahem. Jestliže chci ukázat hnus a špínu dospívání dnešnAmeriky, tak to nemůžu podávat takovým třpitivym způsobem. Už dlouhodobě vnímám, že je vlastně in být psychouš, protože tyhle a tamty traumata. A kdo nemá žádný trauma a problémy, tak je vlastně div ej a nudnej a nezajímavé... A tak je módní být nevyrovnanej a ztraumatizovanej. Ten konec tohohle dílů ala tanecni videoklip, ne fakt ne. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Již v samotném úvodu mě velmi zklamalo, že neuvidím další seznámení s některou postavou. Sebevedlejší postava by byla výrazně zajímavější, než sledovat mulátkův pobyt v nemocnici, který se pak přehoupnul znovu do té nechutné trans roviny. Znovu si tedy tvůrci neodpustili velkou část trans píčovin. Kromě toho jsme mohli vidět potrat, těžký život drogových dealerů, kteří rádi plní přání hloupých mulátků a konečně i něco málo ze světa fotbalu. Zpracování zůstává dokonalé, ale fungují spíše jednotlivé části této epizody, než že by se jednalo o kvalitní a ucelený funkční celek. [65 %] ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama