Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouholeté kamarádky se vydávají na bujarou oslavu narozenin do kalifornské vinařské oblasti Napa. Jejich dokonale naplánovaný víkend se však rychle komplikuje. (Netflix)

Recenze (23)

silentname 

všechny recenze uživatele

"Wine Country" akosi v jadre úplne nefunguje. Namiesto komédie tu máme opäť dramédiu. S šiestimi starnúcimi dámami, o ktorých toho dokopy moc neviem povedať, lebo nám ich film v podstate ani poriadne nepredstaví. Vieme len to, že sú kamošky a každá z nich má svoje problémy. Ale žeby sme dokázali určiť ich povahy, alebo ich nejako výrazne okomentovať, to sa bohužiaľ nedá. Humor je trošku mix, ale keď sa dostaneme do dobrých fórov, tak film skutočne exceluje. Devin je podľa mňa skvelá postava a okrem toho je veľmi vtipný. Je tu celá scénka v reštaurácii, ktorá je podľa mňa veľmi vtipná a tu a tam sa objaví ešte nejaká dobrá hláška. Najmä ku koncu. No čím dlhšie si pri sledovaní uvedomujem, že film ako taký ma nejako výrazne nezaujíma, tým viac sa film začína spomaľovať a tým nudnejšie to postupne bolo. Mám rád Amy Poehler aj Mayu Rudolph. No myslím si, že v tomto filme moc svojho talentu neukázali. Film by potreboval, aby sme naše hrdinky poznali lepšie. Aby sme mohli vedieť čo jedna pre druhú znamenajú a trošku viac detailov ich životov. A film nemá na tieto veci čas. Lenže tým pádom nás nejako ten ich spoločný víkend nemôže zaujímať, lebo film dokopy ani nevie čo s tým víkendom reálne je treba spraviť. Poviem ešte pravdu, že veštica Lady Sunshine tu má pár dobrých momentiek, no to je asi tak všetko, čo by som ohodnotil pozitívne. Nie je to veľmi originálne, chýba tomu náboj a spadá to proste medzi priemerné dramédie o živote starnúcich žien. Ak máte tento typ filmu radi, tak sa vám to bude páčiť. Ale myslím si, že iba v takom prípade vám to niečo viac dá. Pre ostatných by som povedal, že ide o film na jedno pozretie max. Hodnotenie: C+ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sice film hodnotím dvěma hvězdami, ale kecal bych, kdybych řekl, že jsem se u filmu nezasmál. Zasmál, ale ty ženský byly na pár facek. Bylo to s nimi takové dost na houpačce, chvílemi dobrý, chvílemi opruz. V celém kontextu ale spíš slabota. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Snažím se vymyslet aspoň nějaká pozitiva a důvody, proč si film pustit, ale nic mě nenapadá. Holky - kromě toho, že umí mluvit sprostě - jsou vcelku nezajímavé a nešťastné ženské, jejichž rozhovory vás nepobaví, ani vám nic nedají. Dějově se to podobá průměrné párty znuděných sousedek v obýváku. Ale i to by možná mohlo být zajímavější. Jestli čekáte neskutečnou komedii, neplýtvejte časem. Za poslední dobu rozhodně nejslabší film, co jsem viděla. 1,5* ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fakt ne. Už asi pátá verze "girls buddy tripu" za posledních pár let, kterou Netflix vyhodil jen, protože ty předchozí si vedly docela dobře. Kupodivu dopadá tahle snad nejhůř, nebo skoro stejně špatně jako Rough Night, a to i přes přítomnost skvělých komiček a absolventek Saturday Night Live. Scenáristicky absolutní tragédie, kdy se sahá po těch nejlevnějších vtipech, jaké se naskytly, a postavy jsou naprosto nevybroušené. Pokud je nejlepší postava Tina Fey, která se objevuje asi ve třech scénách, něco to o filmu říká. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Víno, miska oliv, venku déšť..ideální kombinace pro tuhle velmi nenáročnou, místy vtipnou americkou komedii :). Nic od toho nečekejte, ale nudit se opravdu nebudete. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

S takovým all-star týmem, alespoň co humoru se týče, jsem čekal daleko víc. Místo toho to vypadá, že si parta hereček pro sebe zorganizovala dovolenou v Napa Valley a v mezičase natočily film, aby jim tu dovolenou Netflix hezky proplatil. Scénáristicky to je bezstarostná odpolední oddechovka, humorem nedoladěný průměr, ale duši klasických víkendových srazů s reprezentací všech archetypů lidí, které na nich člověk potká, to má. Zavzpomínal jsem si na 30 Rock i Parks nad Recreation. Hlavně na to, jak byly naplněny k prasknutí humorem a že o tomto filmu nemůžu říct to samé. Velká jména a známé tváře s sebou ale nesou tu nevýhodu, že člověk těžko vidí Rebeccu, Abby nebo Tammy, vždy především Rachel, Amy nebo Tinu. Úplně si ale dovedu představit, jak moc populární (hodně) by film podobného ražení byl u nás. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

buddy movie určené primárně pro ženské publikum,které sice nenabízí žádné výrazné a zapamatovatelné momenty,ale slušně uteče a neurazí...60% ()

bubun 

všechny recenze uživatele

"No sweet home Alabama." - "No way, Kid Rock ruined it." Pravda. Dobrá atmosféra, víno, místy dobrá hudba a hlavně: umělecké ztvárnění Fran Drescher coby chůvy Fine na x způsobů! To jsem teda opravdu nečekala. Už to tady někdo zminoval, ale ta imitace Billy Bob Thortona byla fakt super. No, Bokovka to není, a ty dojemný momenty na konci filmu si mohli odpustit, ale protože jsem se celou dobu tak dobře bavila, tak jim to odpouštím a dávám 5. ()

andalin 

všechny recenze uživatele

Celkem jsem se bavila, ale zůstal ve mě takový depresivní podtón... Což vzhledem k tomu, že je to komedie je dost smůla. Amy fandím a mám ji ráda, ale ty celovečeráky jí tolik nejdou. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Malokdy davam jednu hvezdu, ale zde to nejde jinak. Pro koho tohle bylo natoceny? To muze opravdu nekoho oslovit? Mozna, ze se americka kultura/spolecnost dostala uz uplne za hranice mojeho chapani. To je jediny vysvetleni. ()

furioso 

všechny recenze uživatele

Ako muz asi nebudem objektivny, ale na druhej strane, sralo to aj zenu. Hviezda za to ze nasli gombik, ktorym vypli kameru a za vesticu ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

Lituji, ale tenhle stupidní uječenej babinec, kterej má už trochu po sezóně, nezachránilo ani několik hezkých krajinných záběrů. ()

Reklama

Reklama