Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Teenageři z jedné chicagské střední školy prožívají před nástupem na vysokou zásadní léto. Zápasí se svými sny, vztahy i svojí identitou. (Netflix)

Recenze (19)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o jednom náhodném v létě v jedném náhodném americkém státě. Nic moc zásadního, ale pohodička, která totálně neurazí. Opět další ze série těch amerických nezávislých kousků, kde mladí řeší problémy dnešní doby. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Další z těch nenáročných netflixáckých filmů na jedno použití, kterými vcelku příjemně zabijete hodinu a půl, ale nebudete si z nich nic pamatovat a podruhé je vidět nemusíte. Nečekejte ale inzerovanou komedii, protože tohle je jasná teenage vztahovka, kde se jen pár pohledných a relativně sympatických mlaďochů během jednoho léta rozchází nebo dává dohromady. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Last Summer" si myslím, že nakoniec myslím, že celkom funguje. Nemrhal som svojim časom, no filmu chvíľku trvá, než začne byť reálne zaujímavý. Sú tu 2 vážnejšie problémy. V prvom rade je to označené ako komédia a reálne mám pocit, že vo filme nie je nejaký výrazne zaujímavý humor. Ale zase srdce to má na správnom mieste a postavy vedia miestami film posunúť správnym smerom. A potom poviem, že úvodná polhodina filmu je fakt slabá. Veľmi veľa sa toho deje, nič moc z toho ma nezaujímalo a rozhodne je to dlhé otvorenie príbehu. Okrem toho v niektorých príbehoch mi chvíľku trvalo, než som si na postavy zvykol a začali byť zaujímavejšie. Ale časom sa aj tempo zdvihlo, aj atmosféra filmu bola lepšia a ku koncu som si už na postavy tak zvykol, že mi prirástli k srdcu. Okrem jednej a tou je Foster. Nemá tu moc čo ponúknuť a záver jeho príbehu prišiel úplne odnikiaľ. A moc vtipné to nebolo, ak to malo priniesť dávku komédie. Podľa mňa. Ale potom je tu veľa postáv, ktoré sa mi páčili. Ako aj naša hlavná dvojka Griffin a Phoebe. Aj keď sa tam dostanú všetky možné klišé, tak chémia medzi oboma hercami funguje. Za pozornosť podľa mňa film stojí, ale je to vyslovene len na jedno pozretie. Neponúka to moc, ale stačí. Hodnotenie: B- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Už dávno som sa tak nezasmial. Doslova som sa nezasmial ani raz. Film určený tým, ktorí na komédiách nemajú radi, ak sú vtipné, radi sa nudia a myslia si, že sa dožijú 160 rokov, takže potrebujú mrhať časom. Ale niekedy je dobré pozrieť si zbytočný film, aby so človek začal vážiť chvíľky, keď sa môže len tak pozerať do steny. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Není pochyb, že pozoruhodné obsazení přitáhne část publika, které hledá laciné potěšení srdce. Ale kdo čekal silný příběh o teenagerovské lásce, bude zklamán málo inspirativním zmatkem. Opět zde nechybí hrubý slovník , alkohol a sex. Tato komedie je bez života aniž by řekla něco originálního nebo pronikavého o přechodném období dospívání. ()

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu průser na romantický žánr, kde Netflix jinak válí. Nudná a nezajímavá skládačka teenage příběhů podtržená špatnými výkony. 20% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Návrat do minulosti a spousta vzpomínek, takhle bych přirovnal tuhle skvělou komedii. Krásná Phoebe neměla chybu a zbytek herců byl výborný. Tragédi co si vrzly, štěstí a smůla a nečekaně momenty a hlavně skvělý příběh, který jsem celý film hltal. Užil jsem si dvě hodiny skvělého místa a příjemného pocitu, povedený film, období jak dělané. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Kludne pohodove leto v akomsi state USA. Nic viac nez ciry oddych, obycajne dialogy prevazuju, preto dam aj slusne hodnotenie : 68 % ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

A to chcelo byť čo? Love Actually, nejaká "pomaturitná edícia"? Lebo presne tak nejako to vyzeralo... Vo svojej podstate to nebolo zlé, jednotlivé dejové vetvy boli zaujímavé a s potenciálom, ale vo väčšine (ak nie v úplne všetkých) príbehoch to vyvrcholilo do takého prvoplánového klišé - a to je tá úplne najhoršia esencia celého filmu. Nehovorím, že sa všetko malo skončiť nejako tragicky, ale hromadný happyend tomu skutočne neprospel. A pritom mali tie dejové vetvy vcelku vydarené zápletky... o to väčšia škoda. Bohužiaľ, za toto viac ako 2* nedám, aj keď to vyzeralo sľubne a malo to oveľa väčší potenciál. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se mi zalíbil jeden výraz, který jsem přečetla v komentářích: "Film na jedno použití." Tahle věta film skvěle vystihuje. Typická romanťárna plná teenagerů hledající lásku, letního románku, posledního užití před nástupem na vysokou. Konec předvídatelný a průhledný a celkově postavy za film moc nepoznáte, nebo alespoň ne tak, abyste se vcítili do jejich situací. ()

Micoldee 

všechny recenze uživatele

Je děsivé, že o své budoucnosti musíme v podstatě rozhodnout už v osmnácti letech. Vysoká škola, kterou si jako velmi mladí vybereme, je pak zásadní pro celý zbytek života. Kdo si ale jako takhle mladý zvolí nedostatek peněz a těžkou dřinu ve škole, když může mít přijatelně placenou práci i bez toho a radši cestovat a užívat si života? Myslím, že film The Last Summer chtěl poukázat právě na šíleně těžká rozhodnutí, kteří maji maturanti v tomhle věku před sebou. To je určitě zajímavá myšlenka, ale samozřejmě je opět velká většina původně určitě dobře myšleného filmu vyplněná klasickými zamilovanými příběhy, které divákovi nic nepředají. ()

hrackabanan 

všechny recenze uživatele

Pokud nevyhledáváte originální zápletky tak je tento film správná volba. A smát se u toho taky nebudete, i přes to, že je to označené jako komedie. Dvě hvězdy za sympatické obsazení a to, že jsem jim tu “přeskakující jiskru” chvilkama žrala. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 7/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 5/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

as-minor 

všechny recenze uživatele

V podstate až na pár hluchých miest a zbytočných scén vcelku príjemná teenagerská dramédia. Je to tak trochu sentimentálne i nostalgické, čo vnímam ako pozitívum a zrejme aj tvorcovia sa takýto „feeling” snažili v divákoch vzbudiť. Postavy boli znesiteľné. Príbeh nesype divákovi piesok do očí z hľadiska tematiky lásky. Nie je zbytočne okázalý, lež je vcelku decentým spoločníkom na osamelé augustové dni. Rada na záver. Pustite si to ku koncu leta! Zrejme to bude pôsobiť trochu iným, možno silnejším dojmom. ()

Warmachine69 

všechny recenze uživatele

Za mě opravdu super! Po dlouhéé době mě přítelkyně donutila k romanťáku a ano, prvních pár minut jsem obracel oči vsloup a hledal svůj iPhone abych zkontroloval instagram ale když už se film opravdu rozjel, bez debaty mě bavil každou minutou. Celé je to pěkné, romantické, občas i “roztomile” vtipné, výborně zahrané nemluvě o Halston Sage, která je skvělá a nádherná jako vždy, no prostě oddychovka na páteční večer se zmrzlinou jako dělaná. Asi je pět hvězdiček přecijen moc ale zase oproti desítkám různých amerických romantik-srágor si snímek plný počet prostě zaslouží! ()

Reklama

Reklama