Reklama

Reklama

Šílenci

(seriál)
  • Austrálie Lunatics
všechny plakáty

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Tenhle fiktivní dokument sleduje životy šesti zvláštních (a někdy vulgárních) výstředníků, kteří hrají podle vlastních pravidel. (Netflix)

Recenze (2)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud vám přišlo Little Britain někdy nepovedené a plné ubohých vtipů, tak na sketche od Lilleyho fakt nekoukejte. Naprosto nezajímavé postavy, všechny sketche působí jako něco, co už jste viděli xkrát. Jedním slovem nevkus. ()

Xenthia 

všechny recenze uživatele

Dalsi paradni serial, na kterem si fanousci Chrise Lilleyho smlsnou. Tenhle chlapek je proste genius, a nezalezi na tom, jestli hraje chlapa a nebo pubertalni holku, vzdycky je naprosto presvedcivy. Jak je zvykem, i tentokrat si strihnul vic nez jednu postavu, a ackoliv se vsechny velice lisi, jedna vec je spojuje: jsou to svym zpusobem magori. Quentin je arogantni realitni makler s nadmerne velkym pozadim. Keith majitel upadajiciho obchodu s modou, jehoz fetis ohrozuje jeho manzelstvi. Jana je extravagantni senzibilka, ktera se specializuje na telepatickou komunikaci s dusevne nemocnymi mazlicky (a jeji jihoafricky prizvuk je naprosto perfektni!). Nezdolna optimistka Becky se snazi zapadnout mezi svoje vrstevniky navzdory sve extremni vysce. Joyce je byvala pornohvezda, ktere na stara kolena preskocilo, a ted travi dny hovory s imaginarnimi prateli a vybiranim popelnic. A nakonec je tu Gavin, otravny trinactilety spratek, co ze sebe sype tolik slangovych vyrazu a vulgarismu, ze i ti sprostejsi z nas se u toho cervenaji. Chris exceluje v kazde roli. Scenar (ktery taktez napsal Chris) je super a vyborne jsem se zasmala. Celkem me zarazi nizka hodnoceni ostatnich uzivatelu. Uvedomuji si vubec, jak genialni parodie to je, a nebo vidi jen dospeleho chlapa v paruce, jak opakovane vykrikuje "dope as fuck"? Doporucuji vsem, co oceni dobrou (a vulgarni) komedii a hlavne flexibilni herce, kteri zvladnou zahrat jakoukoliv postavu bez ohledu na pohlavi a vek. Pokud neco vite o Australii a jejich lidech, pochopite, proc je tenhle serial tak vyborny. ()

Reklama

Reklama