Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Dvojka se, na rozdíl od jedničky, nesnaží tvářit tak vážně a sérii to vyloženě prospívá. Celým filmem se nese "želví pohoda", toliko charakteristická pro seriál, a až absurdní komiksové finále je prostě dokonalé! (tak trochu mi připomíná přehnaný finiš druhého Robocopa). Druhý díl je díky svému pojetí podstatně zábavnější podívanou, než jakou nabídla vážná béčková jednička... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Mladé ninja korytnačky II. Tajomstvo bahna: daleko výstižnější než jakýkoli komentář je tenhle slovenský název. Tajemství bahna:) tak to fakt sedí. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $78,656,813Tržby Celosvetovo $86,800,000║ Tak po strašne dlhej dobe som sa k tomu dostal v roku 2010 a musím uznať že to svoje kvality má, narozdiel od dnešných tuctových rodinných filmov. Príbeh je zábavný, nenudí, kostými-masky sú dobré, akcia tiež újde. Príjemná nostalgická oddychovka. /80%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Už na Želvi nindža asi nebudu koukat tak, jako cca v 5 letech, když jsem na ně šel dokonce (!) do kina s tatínkem:). Přesto jsem je jako dítě miloval a i když jejich filmy nebyly ničím výjimečné, možnost sledovat zelenou čtveřici jak bojuje s Trhačem a dalšími neměla chybu. Z nostalgie jsou tedy 3* určitě dostatečným hodnocením. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Je fascinující, jak druhý film vypráví stejný příběh jako první, jen s minimálními obměnami:) Pořád je tu Foot Clan a Trhač... Jako kdyby se někdo rozhodl po roce natočit remake. Nebo jako by to byly dva díly seriálu. Tento díl je ale akčnější a humornější. Jenže jen o trochu, ve výsledku jsou vlastně oba stejné. Jo, ale Donatella dabuje Bohdan Tůma - a stejným hlasem jako Cartmana, což tomu ještě dodává na vtipnosti. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Dvojka každým coulem, jiná je April, jiný je Tříska. Horší je soundtrack, méně fatální je zápletka. Ale právě pro to (díky tomu), je to pořád solidní součást staré dobré želví trilogie. Tak či tak jedničku z mých vzpomínek nevymýtila a od trojky neodvrátila. ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 25 000 000 $ Otvárací Víkend:20 030 473 $ $ (v 2 868 Kinách) Tržby USA: 78 656 813 $ Tržby Celosvetovo: 86 800 000 $ ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad, jak nemá vypadat pokračování. Tvůrci spoléhají, že to samé bude fungovat i podruhé, takže se toho opravdu moc nezmění. A to je nuda. Navíc humor mi zde přišel infantilnější než v předchozím díle (a to už samo o sobě dá práci :-)) a většina akčních sekvencí byla udělená naprosto rutinně. Naštěstí to uteče rychle a dá se to přežít bez trvalejších následků. Typický průměr, který stačí vidět jednou. 50 %. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Ještě horší jak jednička, i když by první byla dvojka, tak by byla lepší ona jako přelomovej film má jednička výhodu, ale to jsem se do toho zcela zbytečně zapletl. Prostě sklamání. :: (( ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jednotka sa brala trochu viac vážne, dvojka zas trochu viac funny a rodinná, ale bavil som sa perfektne aj tak. Narozdiel od dnešnej tvorby rodinných sračiek druhé korytnačky ponúkajú stále fajn hlášky, záporákov, akciu a predovšetkým vtipy. 65% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Na rovnakej úrovni ako jednotka. Scény ako Shredderova ruka vyrážajúca spod odpadkov, či finálna mutácia Shreddera vo svojej brakovej epickej estetike prekonávajú originál. Škoda len že miesto zabudnutých mutantov nepovolali Rocksteadyho a Beebopa. Odkaz na Casablancu bol skvelý. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +staří známí želvácí, April, Tříska a Trhač -hodně špatná choreografie bojů, žádné výrazné hudební téma, masky/// Rád jsem viděl opět svoje milované hrdiny z dětství. Konkrétně tento film mi vždy utekl, protože jej vysílali o prázdninách v době kdy jsem vždy odjížděl (a už je jedno jestli k moři nebo k babičce), prostě nikdy jsem ho ještě neviděl. Jedničku si pamatuju ještě z kina a trojku už jsem kdysi taky viděl, proto mám pocit, že tento díl je nejslabší (i když nevím jak bych hodnotil v dnešní době ty 2 zmiňované). Nejvíc mi asi vadilo, že kvarteto hrdinů se chovali jak nadržení a nevychovaní puberťáci. Dokonce i Don a Leo, což mě moc netěšilo. Jedinej Mistr byl fakt perfektní, prostě takovej jak ho mám rád. Příběh mírně navazuje na jedničku, jen není příliš výraznej. Prostě dnes už průměr a nostalgie tady nefunguje./// Celkem 54%/// ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Z akého-takého kúzla pôvodného filmu mnoho nezostalo, ale nejaké tie hlášky stále fungujú. Celé je to však o triedu nižšie ako minule, čo je výsledkom najmä nijakého finále. A vážne dnes sledovať v "akcii" Vanillu Iceho práve v týchto okamihoch robí z filmu céčkovú záležitosť a podľa tržieb to nebolo cool ani vtedy. Korytnačky musia komentovať aj to, čo vidí divák, čo je možno nejaká vtipná sebereflexia blbosti, možno len výsledok blbosti samotnej. Je síce fajn, že sa osvetlí pôvod korytnačiek, ale mohlo to byť rozvedené trochu viac. Potkanove filozofické kecy (možno ide tiež o paródiu žánru) ohľadom toho, že nie je dôležité...ale...no veď to poznáte, ma múdrejšieho neurobili. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které má všechny slabiny druhých dílů, a i když se tu, na rozdíl od jedničky, občas povedl nějaký ten infantilní vtípek a je tu patrná snaha trochu tu šílenost odlehčit, stále to zůstává podprůměrnou komedií, stravitelnou pouze v záchvatu těžké nostalgie. ()

Reklama

Reklama