Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Trhač se vrátil a sním i jeho věční nepřátelé želvy ninja. Ovšem tentokrát nejde jen o boj želv s Trhačem, ale i o odkrytí původu želváků. Želvy se dostanou do laboratoře, kde vznikl záhadný mutagen, který stojí za jejich vznikem. Otázkou vzniku se zřejmě nejvíce trápí Donatelo. Raphael si z první dílu přenesl svůj vzdor a vztek. Jinak film a bojové scény jsou ještě nadnesenější než v prvním díle a celkovou atmosférou se Tajemství mutagenu blíží více seriálu. Ale řekl bych, že na rozdíl od prvního dílu ubylo akce. Masky jsou také o něco lepší a Tříska už vypadá trochu majestátněji, než ta opelichaná krysa v prvním díle. Zábavný závěr s Vanila Ice k filmu skvěle sedí. Sice pracuje nostalgie, ale oba díly se mi zatím velice líbily a chystám se na třetí. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal u jedničky, ty želvy mi prostě vtipný nepřijdou. Jasně, snaží se, ale je to spíš vtipný tak pro malý děcko. Příběh byl tak obyčejnej, že mě to po ty hodině začlo srat a strašně nudit. Vím je to kult, noaco mě to prostě nebavilo. Stejnej případ jako Ghostbusters, který jdou svým "vtipem" úplně mimo mě. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Dvoika je bohužel plná nepříjemných změn,tou první je vyřazení postavy Caseyho,ta druhá změna na postu herečky April.Oboje sice citelně vadí,ale o proti jedničce,má dvoika zajímavější příběh a dokonce jsem to doukal bez problémů a rád,což se o jedničce říct nedalo,tam sem v dospělosti chvílemi trpěl.Trhač se vrátí v plné síle,film se nejvíce podobá kreslené předlohe,je tam spousta fantasy prvků.O kus lepší a poctivější než předchůdce,já se bavil slušně.Nejlepší díl želví série. 55% ()

fleker

všechny recenze uživatele

jej...to už je let kdy sme u tohodle sedávali...v tý době, kdo neměl nábytek polepenej želvíma samolepkama byl za nehoráznýho lůzra.....nebo jak se tenkrát říkalo ...pokakný prkýnko.......tehdy byl taky, u nás mrňousů, dost oblíbenej strejda roman ze ždírce.....vždycky když přijel, všici se kolem neho slehli a at rikal co rikal, viseli mu u huby a inhalovali kazdy jeho slovo...vostatni dospeli nad tim tenkrat kroutili hlavou....strejc sice celej život tvrdě makal na pile ale jinak byl blbej jak poleno a v jednom kuse smrděl kořalkou....ale to víte děti....v osumdesátym třetim mu chytnul kotouč dva prsty a to .. nám stačilo ()

5150 

všechny recenze uživatele

30%.. "Hele kámo, mít ksicht jako ty, snažil bych se mít aspoň dobrou povahu."____Tuhle záležitost náležitě ocení zejména mladší diváci a ty starší potěší kromě několika hlášek také třeba cameo Vanilla Ice nebo hezký odkaz na KARATE KID. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Kto raz prepadol tomuto fenoménu, nemôže byť objektívny. Ja som bol fanúšik a nemienim na tom nič meniť. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Tak som si znovu pozrel tento môj obľúbený film z detstva (jeden z mnohých - ako krpca ma zvykli prezývať "televízny maniak") a môžem s istotou prehlásiť: Je to neskutočne trápna kravina. Zároveň však môžem dodať, že je to jedna z tých kravín, ktorá ma stále absolútne baví a dokážem sa pri nej výborne zabávať. Niet sa čomu čudovať - máme tu ninja korytnačky, ktoré stále čosi melú, žerú pizzu, originálne (diplomaticky zvolené slovo) sa mlátia, premôžu dve monštrá na ktorých sa dá len smiať, Shreddera zlikvidujú sólom na klávesovej gitare a na konci si ešte stihnú zarapovať s Vanilla Ice. Jediný rozdiel je v tom, že kedysi som sa bavil s filmom a dnes sa bavím na filme samotnom. Cynický výsmech to však nie je, na to mám korytnačky príliš rád. Skôr ide o také nostalgické pousmiatie nad tým, z akých blbín sme boli kedysi hotoví. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je bláznivejšia a želváci sa správajú infantilnejšie. Proste je už naplno cielená na deti. Našťastie je akčnejšia a výpravnejšia, takže to prežijú aj dospelí. Potešilo ma, že vymenili herečku April. Paige Turco je jednak sympatickejšia a hlavne oveľa viac sexy. Objavili sa tu aj také dementnejšie variácie Bebopa a Rocksteadyho a Shredder nadobro zmagoril, ehm zmutoval. Dejovo to nie je nič extra. Akurát sa niečo dozvieme o pôvode želvákov a mutagénu. Takže celkovo zase taký pohodový priemer, ktorému tú tretiu hviezdičku z nostalgie dať musím. P.S: z budúcich hviezd sa tam mihne Michael Jai White, ale len tam tak postáva ako radový štatista. 5/10. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Druhý diel je už o niečo lepší od prvého. Mám pocit, že je tu viac akcie a aj viac zábavy. A k tomu ten Ninja rap: "Go ninja, go ninja, go!" Sú tu nové postavy, ale celkovo dej je lepší aj keď to stále nie je ono a je to také hluché. Za ten čas sa tam toho veľa nestalo a niektoré scény, vrátane dialógov sú opäť také amatérske. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Fantastickejšie ako prvá časť. Opäť tu máme obľubených hrdinov a ich protivníkov a opäť značná dávka akcie a humoru. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Dvojka je víc komedie, větší šílenost a rozhodně dobrá podívaná. Ale jedničku mám v srdci stále na prvním místě :) ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkově to samé jako jednička, jen mě zde potěšil Vanilla Ice. Celkově rodínná podívaná s triky na svou dobu dobrými, jen ty masky želváků nic moc. 40% :) ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Tvorcom sa teda "podarilo" zničiť moju vcelku obľúbenú animovanú/seriálovú sériu, ktorú som detskými očami vnímal s humornosťou a ľahkosťou a dostalo sa mi dačo podobné, ako s pojašenou filmovou hranou verziou Scooby-Doo. Veľmi zlé tvary obrysov, zbesilé efekty, hlášky pre malomocných. Jediné, čo je rozkošné - parodické vyznenie. Nemyslené v zmysle kvality vtipu a osohu z dobrodružnej jazdy, ale z tých spomínaných tvarov ninja korytnačiek a z nízkeho IQ. ()

erased 

všechny recenze uživatele

I don't believe it... It's like videogames in 3D!!! Nechápu, jak mi mohlo v dětství toto pokračování uniknout a o to větší šok mě čekal, když jsem zjistil, že je The Secret of the Ooze ještě lepší, než jeho předchůdce. Je v něm totiž přesně to, co se od sequelů očekává: víc všeho. Víc pizzy. Víc hlášek. Víc akce. Víc humoru. Víc hudby. Když je řeč o hudbě, závěrečná tanečně-bojová scéna v klubu za doprovodu Vanilla Ice je ztělesněním geniality. Jo, a víc pizzy. Go Ninja, Go Ninja, Go! ()

marcek 

všechny recenze uživatele

Proste podprumerna komedie pro mrnata ktery jeste vubec nevi o cem se tam mluvi a o co se jedna. Ale nindzove maji nekdy fakt dobry keci takze 2 hvezdy ()

Reklama

Reklama