Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Nach 

všechny recenze uživatele

Pamatuji si, že jsme to často sjížděli na videokazetě jako malí. Takže po cca 25 letech se dostavil pocit obrovské nostalgie protknutý s rozčarováním. Předně jsem si po desetiletí myslel, že je to původní film, což samozřejmě není pravda jak z názvu, tak obsahu filmu. Dále jsem zjistil, že je to vlastně celé strašně scenáristicky blbé, tak jako většina podobných akčních hovadin devadesátek. Prostě se scénář vůbec neřešil a stačilo jen aby se tam něco rubalo a z povzdáli to sledovala staticky kamera. Přesto za tu ztřeštěnost dávám jednu hvězdu. Druhou za chytlaví song před koncem filmu. A třetí čistě jen z nostalgie. 60% ()

E=mc2 

všechny recenze uživatele

toto je proste kutlova zalezitost a nebudem to riesit z nijakyhmi hnutpmi..kazda cast ninja korytnaciek ******************* hviezniciek..;) ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Hraná verze kultovního seriálu o želvích ninžácích je jednoduchý akční béčko pro děti...všechno tu působí tak nějak naivně a neškodně, že má člověk chvílema chuť usnout. Teda aspon pro mě. Jako dítě jsem tenhle filmek asi neviděl, což je škoda, páč bych z něj byl určitě víc nadšenej. Děj je asi všem známej, jeho zpracování je celkem v poho, akorát vyvedení kostýmů a masek všech zúčastněných mutantů, to je bomba...Mistr Tříska vypadá jako podvyživená liška, želváci jsou jakš takš dobrý a pak hlavně ty dva Trhačovi zpotvořenci - gumová želva, s jakou jsem si hrál, když jsem byl malej a kříženec Yettiho a psa..ani se nedivim, že si Trhač na konci radši shodil barák na hlavu.. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Komediálně pěkné, bojové scénky ujdou, vtip přízemní, zábava skvělá a závěrečná taneční pasáž pěkná. 55% ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

ach jhaj radšej som to nemal znova pozerať a kaziť sa tak ilúzie o mojom obľúbenom filme z detstva..no žiaľbohu z dnešného pohľadu to musím hodnotiť ako celkom prúser no boli aj pasáže ktoré celkom pobavili a plusové body za film z detstva 4/10 ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Dvojka sází na želvy, které ale strhávají děj na sebe a své řeči, což mě dost rušilo a otrávilo. Dvojka mi moc sympatická není. 40% = 2/5 ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než první díl. Želvy nepoužívají zbraně, ale srandovní předměty, bitky nemají šťávu (paradoxně nejlepší je ta úvodní v obchoďáku) a hlášek také ubylo, zato přibylo infantility a přiblbého humoru. Ve finále se to trošku rozjede, Trhač je pořád frajer a dvojice nových mutantů je fajn, stejně jako skvělé číslo s Vanilla Icem, jenže konec je zas totálně zabitý. No těžko to hodnotit očima dospělého, nicméně více jak 50% bych tomu nedal ani jako dítě. ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Plati vpodstate uplne to same co pro prvni dil. Opet nostalgie a vizuelni styl puvodniho klas. serialu z 80. let. Alespon co se tyce designu zelv (to minim jako pozitivum). Jejich kostymy mi sedi a pusobi zkratka fyzicteji a realneji nez dnesni CGI triky - Bayovy Zelvy Ninja "verze 2014". Humor je opet vice detsky zameren, ale vylozene trapne mi to neprislo. Naopak to pusobilo odlehcene a nenarocne, coz se sem hodi. April hraje jina herecka (P. Turco) a osobne mi pasuje vic. Asiat E. Reyes (Keno) byl tehdy tusim obsazovan i do nejakych kung-fu serialu, takze proc ne, jde mu to a jako "nahrada" Casyeho Jonese z jednicky funguje obstojne. Trhac je opet stejne divne designovany, cili hubenour s obri helmou - proc tohle nezmenili, to nechapu...az Supertrhac, ktery se objevi na konci a hraje ho jiny herec, je takovy, jak bych si ho predstavoval. Jako nepratele zelv tu tvurci stvorili nove mutanty (pes a zelva) - Rahzar a Tokka. Nevim proc ani ve dvojce nevyuzili klasicke Trhacovy sidekicky ze serialu - Rocksteadyho a Bebopa - holt asi chteli byt inovativni...skoda, ale da se to prezit. Celkove tedy prumer a nenarocna podivana opet za zvuku disca "devadesatek" v cele s Vanilla Icem a jeho "Ninja Rapem" :) Uz jen pro to pokoukani, jake byly tehdy "trendy" kosile, kalhoty a ucesy...za to druhy dil zelv stoji :) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Už to nebylo dobré, jako první díl, ale pobavil jsem se fakt dobře. Nevím, proč změnili image želváků, ale zase taková katastrofa to nebyla. Příběh dobrý, jen už to nestíhá tomu pilotnímu... ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Hra na lehčí notu tomuhle dílku vyloženě prospívá. Chvílemi je to opravdu neskutečná zábava, nicméně většinou je to buhužel tak trochu vata ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Druhí Nindžovia sa od tých prvých príliš nelíšia a využívajú to čo fungovalo v prvom diely. Pobavilo úvodné vtipkovanie na adresu stravovacích návykov, kde sa všetci a za všetkých okolností napchávali pizzou. O pôvode korytnačiek sa dozvieme o niečo viac a vracia sa tiež Trhač čo si vyšľachtí po páre prerastených fešákov a na diskotéke rozprúdi tú pravú zábavu. Pokračovanie má rovnaký švih a v ničom nezaostáva. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Nejlepší filmové zpracování kreslených ninja želv. Vytvořeno v době, kdy digitální triky byly v plenkách, takže po trikové stránce primitivnější nicméně hodné obdivu. ()

SkyCaptain 

všechny recenze uživatele

Určitě nejlepší díl, druhý díl se nebere tolik vážně a je v něm spousta zábavy a akce, vpodstatě všechno bylo vylepšeno - vzhled trhače a třísky, více vtipných hlášek, lepší scénář atd... především musím vydzvihnout perfektní finále v hudebním klubu a na molu, super, absolutně nechápu zdejší nízké hodnocení, pokud chcete vidět želvy v akci tak tohle je ta nejlepší volba... GO NINJA ! GO NINJA GO ! GO NINJA ! ()

Reklama

Reklama