Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

char_t 

všechny recenze uživatele

Mám mnohem radši vážnější jedničku... Jinak učebnicová ukázka problémů druhého dílu: Nebyl záporák, vzkřísili toho z jedničky. Herci chtěli moc peněz, tak přeobsadili většinu postav... Caseyho přeobsadil nešlo, tak místo něj přidáme levnýho teenagera... Levné kostýmy místo CGI fungovaly, tak pořídíme další kostýmy, ještě levnější! Tfuj... ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Želvy se vracejí, s jinou April a jiným Třískou. Příběh začíná v podstatě po událostech z jedničky. Zbytky Trhačova gangu se reorganizují a Trhač plánuje pomstu pomocí zelené tekutiny. Dvojka evidentně vsadila na vyšší stylovost Želv, humor je infantilnější než v prvním díle, přitlačilo se v hip hopovém soundtracku, hostovala tu dobová hvězdička Vanilla Ice, přibyly další zmutované potvory, prostě typická dvojka. Na druhou stranu zcela bez vysvětlení zmizela postava Eliase Kotease a k ninjům se připojila postava asijského rozvažeče pizzy. Jinak je to jednička přes kopírák. Viděno na AMC. 2* ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Druhe pokracovanie prinasa priblizne rovnaku uroven ako jednotka,len je to viac zabavne a nestraca to ten smrnc,u mna spokojnost a opat pat hviezdiciek...:-) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Druhý snímek o ninja želvácích přišel po uvedení prvního snímku velice rychle. Sklidil takový úspěch, že tvůrci neotáleli a rychle se pustili do pokračování, který byl uveden hned na druhý rok. A tak se vrátili všichni známí aktéři. Dějově to už ale dosti skřípe a vůbec to celkově působí nějak kostrbatě. To je tak, když se moc spěchá a na patřičné zpracování scénáře se nedá dostačující čas. Hlavní devizou ale je, že první snímek byl zaměřen převážně na dospívající diváky a tento druhý už cílí pro ty mladší. Pro ně je tedy koncepce filmu daleko příznivější už vzhledem podstatného snížením projevu přeci jen agresivní povahy. A tím bylo veškeré zábavnosti učiněno za dost. Veselá atmosféra však zůstala a menší děti to snad potěšilo, ale kdo prošel drsnějším prvním snímkem a očekává to samé, tohle může s přehledem vynechat. Je to prostě úplně jiný film. ()

Jakubik 

všechny recenze uživatele

Dvojka trpí klasickým syndromem pokračování. Prostě všeho moc škodí. Možná to lépe vypadá. Možná je i lepší choreografie ale více v paměti mi ukotvila jednička. Sice jsem to viděl nedávnou ale i tak. No ale přes toto všechno se na to dalo vydržet… ()

Henry Morgan 

všechny recenze uživatele

no je to hovadina a blbost, ale jako dítě jsem to miloval, proto to nemůžu tak úplně objektivně posoudit. ale o to tu nejde ne? I dneska jsem se u toho bavil a o to jde. ()

Sign 

všechny recenze uživatele

JAJ, co tady resite proboha, zdyt je to film podle komisku tak nedelejte chytre a nesrovnavejte to s normalnima filmama :D Sranda je že i když miluju želvy tak co se týče bojů zde nejvíce zářil ten jejich asijský kamarád který vypadal jak mladý a hubený Bolo Yeung, pohyboval se perfektne :-) ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem že už jsem na Ninja želvy starej, ale tenhle film mě celkem dostal a pobavil. Dokonce víc než poslední hrané dílko z roku 2007, které je zbytečně moc vážné. ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Úzce navazuje na první díl. Naši čtyři hrdinové si mysleli, že už mají od Trhače nadobro pokoj. Zmýlili se! Trhač čistě náhodou objevuje kapalinu od TGRI, ze které vznikly želvy ninja. A pomocí ní stvoří zrůdy, které mají zničit naše želvy, Vždycky jsem měl sérii o želvých ninjách rád. Jako malý jsem si ji hodně pouštěl Ale pamatuji si, že druhý díl jsem měl vždycky o něco radši. Dnes vidím, že druhý díl má slabší příběh, ale na humoru vůbec nic neztratil.... ()

J.e.r.e.c 

všechny recenze uživatele

Největší problém želvích nindžů je, že tam není to bojové umění, je to spíš mlácení a fackování typu Bud Spencer/Terence Hill. Dvojka je víc crazy, včetně infantilních mutantů, Vanilkovýho Zmrzliny nebo MegaTrhače. 70 % ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

toto už dnes nemôže osloviť nikoho. Ale aspoň sa divák pobaví najmä na Schrederovych monštrách. Tie fakt nemohli myslieť tvorcovia ani zo srandy. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Bez dvou příšeráků Tokky a Rahzara by pokračování, neměl tak dobrý balanc ani vtip. Veselá atmosféra však zůstala a já se opět bavil. Solidní oddechovka a uchvacující masky. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

V některých ohledech možná o kapku lepší než první díl, v některých zase horší. Děj je zajimavější, je zde vysvětlen původ kapaliny a vznik želv, vrátí se trhač, který si vyrobí pomocí kapaliny něco jako Rocksteady a Beebop, samozřejmě se vše pokazí a želvy nakonec zvítězí. Tento druhý snímek už není tak temný jako první díl, je zde hodně barev, více vtipů a vtipných soubojů. Dávám stejně jako prvnímu dílu a hodně zde převládá nostalgie. Přece jenom jsou to želvy že. ()

Reklama

Reklama