Reklama

Reklama

Želví nindžové 2: Tajemství kapaliny

  • Česko Želví nindžové II (více)
Trailer

Obsahy(1)

Díky záhadné tekutině je možné vytvořit nové zmutované tvory. Zlý Trhač je chce použít proti želvím nidžům. Mladý chlapec Keno rozváží pizzu. Při jedné rozvážce přistihne bandu lupičů, kteří kradou zboží. Jelikož dobře ovládá bojová umění, postaví se neohroženě proti nim, a než se vzpamatuje, má po boku tři želví nindži, s jejichž pomocí lupiče porazí. V téže době se probouzí k životu Trhač, který nindžům přísahá pomstu. Mezitím urychleně pokračuje likvidace odpadu na skládce podniku TGRI; právě tekutina, která odtamtud kdysi unikla, způsobila mutaci želv a krys a stále ještě ohrožuje vše živé. Profesor Jordan Perry už zlikvidoval prakticky všechny láhve, zbývá jen jedna jenomže ta se dostane do rukou Trhače a jeho pěšáků, Trhač navíc zajme i samotného profesora, jehož donutí, aby vytvořil další příšerné zmutované tvory, kteří by mu pomohli nindži zprovodit ze světa (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

IceWine 

všechny recenze uživatele

Stejně jako díl první, si i tento zaslouží alespoň mírně nadprůměrné hodnocení. Jako malej jsem ho viděl tolikrát, měl bych si ho někdy pustit znovu. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Druhý díl to vzal jinak. Je odlehčenější a akčnější, takže vlastně skvělý. Navíc působí scénář i propracovaněji, než u prvního dílu. Akce opět skvělá. ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Otupená ("dumbed down") kópia prvej časti - ešte viacej bitiek, príbeh je rozriedený čaj z jednotky (jedna korytnačka sa po konflikte v partii stratí, ďalšie ju idú hľadať, objaví sa záporák, ten istý mimochodom, a novinárka April je tu už len do počtu). Aspoň hlášky ostali poväčšine vtipné. ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Jó, když pizza byla to nejlepší jídlo na světě a lidem trvalo zjistit 20 let, že jsou i lepší jídla :-D Hezký pohled na dobu před 32 lety (tak já to už taky řeknu: to už snad není ani možný :-D). Narozdíl od prvního dílu, je druhý díl celkem vtipný a masky želv a Třísky už nevypadají jako z horroru. ()

Lancelot 

všechny recenze uživatele

Dobrá pohádka. Občas to dospělého člověka pobaví a malé děti mají při koukání úsměv na tváři, jindy zase mají ve tváři napětí. Pro děti byl ten film dělaný a jim se také líbí, takže úspěšná práce. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Smůla tohoto pokračování je, že jsem ho viděl až o mnoho let později než originál. Byl jsem tedy o něco starší a v hlavě jsem měl temnější tón jedničky. Proto mi tenhle přišel až moc naivní a dětinský. Ale takoví želváci přece byli. Chyba asi nebude ve filmu, ale spíš ve mě. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Druhé hrané pokračovanie ninja korytnačej série so sebou prináša podobnú dejovú schému ako v jednotke, len s tým rozdielom, že je to o niečo menej seriózne a preto aj zábavnejšie. Noví mutanti, nové kostýmy a trošku aj z poodhalenia zrodu našich ninja kámošov. Musím povedať, že asi ma to bavilo o trošku viac ako jednotka, ale v zásade sa stále jedná len o béčkovú zábavu s lacným podtónom. Nostalgia ale veľká. 55 % ()

david.babick 

všechny recenze uživatele

už když jsem byl malý, tak mě na tomhle dílu sralo všechno...už tenkrát mě to přislo infantilní, Trhač najednou ožije, Ejpril hraje nesympatická píča, ty dvě zmutované zrůdičky jsou trapné a bohužel jsem vždycky viděl ten horší dabing, kde Donatella dabuje ten pojebanej Tůma ! jednička je pětihvězdičková pecka..tohle dvojhvězdičková tragédie...na tu třetí to vyzdvihuje jen Vanilla Ice !! :-D ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad dvojky. Všeho je víc. Máme tu víc mutantů. A tu je kámen úrazu. Ti dva mi nesedli. Jinak opět paráda na vlně želv. April se nám proměnila v jinou kočku. Bylo to fajn. Jen už to pro mě nemělo to kouzlo jedničky. ()

Tomasson93 

všechny recenze uživatele

Jeden z velkých hitů mého mládí ... tenhle díl jsem měl nejradši a viděl jsem ho snad 20x. "Michelangello, Leonardo, Donatello a Rafael - všichni dobří končí na e " :-)) ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila vždicky víc než TAJEMSTVÍ KAPALINY. Kostýmy jsou o trošku lepší ale děj nic moc. Tenhle díl zachranují 3 věci. Želvy,souboje a celkem sranda. 90 procent. ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně slabší než jednička i děj míň povedený jediný co se povedlo je hezčí April. Dávám 55%. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená akční fantasy, která se daří docela obstojně napodobovat úžasnou komixovou předlohu. Film hýří humorem a skvělou náladou. Vše je dokonale přiostřeno řadou bojových akčních scén, kterým nechybí spád a ani vtip. Děj je poutavý a rozhodně nenudí. A humor v podání Leonarda, Donatella, Rafaela a Michelangela mě vždycky dobře pobaví. Nakonec asi největším plusem jsou opravdu vydařené masky hlavních hrdinnů. ()

Jardys88 

všechny recenze uživatele

Psal jsem to i u jedničky a píšu to i tady. V dětství jsem to miloval a pouštěl si to tolikrát dokola dokud VHSka neodešla do věčných lovišť. :-) ()

Popo 

všechny recenze uživatele

Na tú dobu dokonalé vtipné mimiky tváre masiek a neskutočne vtipné :) dnes? neviem...pozriem si to po tých rokoch odznova :) ()

Reklama

Reklama