Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Expedice do Afriky objeví otvor do země, kterým se dostanou do bájné Atlantidy. Tento ztracený svět je obýván potomky mimozemšťanů, kteří na Zemi nalezli útočiště. (Hans.)

Recenze (8)

5150 odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud už někdo napíše a natočí takovouhle taškařici tak nechápu, proč ve scénáři chybí byť jedna jediná scéna, ve které by se mohla hlavní hrdinka svlíknout. S ohledem na to, že v hlavní roli byla sličná Kathy Ireland, byla to bohužel jediná šance jak tenhle trapas zachránit. ()

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Prečo tie osemdesiatkové filmy nikdy nebývajú tak úžasné ako ich plagát? (x) A pre staré vintage pornofilmy to platí dvojnásobne (x/x). S ťažkým srdcom odpad, hoci som zvažoval aspoň jednu hviezdu za ten plagát, Kathy Ireland, ukradnutý záber z Exorcistu a fakt, že sa reálne natáčalo v africkej púšti. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Dievčina s héliovým hláskom narazí pri pátraní po svojom otcovi na dieru vedúcu z pivnice až do Atlandídy. Značka Mystery Science Theater 3000 dávala tušiť že to bude poriadne obskurná záležitosť a samozrejme aj bola. Dej má jasne identifikovateľný Pyunovský rukopis, zhúlene sa klátiaci od ničoho k ničomu ako rokovanie Europarlamentu. Kladom filmu sú, podobne ako v Radioactive Dreams, predovšetkým pozoruhodné industriálne kulisy podzemného mesta ovládaného tlupou uletených mafiánskych mímov a nejaké detaily ako smiešne vozítka alebo sendvič so živými červami. Ako už však bolo povedané, celé je to bohužiaľ o ničom a naháňačky psychedelicky zahmlenými chodbami vedú jedine k nemohúcemu koncu a následnému pocitu zbytočnosti všetkého predtým. Inak ma už nič nenapadá. ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

80tkové B-čkové sci-fi, které se naštěstí nebere tak vážně. V podstatě už hlasem hlavní hrdinky, která dřív asi dabovala chipmunky, dávají tvůrci najevo, že nejde o solidní kousek, který se chce zapsat do sci-fi kroniky jinak, než jako páteční jednohubka z videopůjčovny. Atlanťané, jsou banda idiotů a pobudů, kteří nemají s těmi legendárními společného vůbec nic. Postavy a jejich interakce jsou podivně napsané a až do konce nebudete vědět co si o nich myslet.  Není to nejhorší kousek, ale naštěstí nemá ani hodinu a půl. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Blbá pinda se propadne do nějaký atlantídy, tam ji chtěj chytit a zabít nebo co, tak před nima zdrhá, hodný domorodci jí k tomu dopomáhaj, i když nevim proč, když je to blbá pinda. Thom Mathews velkej balič a hrdina. Chválim prostředí nic víc. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

Související novinky

Zemřel režisér Albert Pyun

Zemřel režisér Albert Pyun

27.11.2022

Z amerického Las Vegas přichází smutné zprávy pro fanoušky sci-fi a akčních filmů. V sobotu totiž po dlouhé nemoci ve věku devětašedesáti let zemřel americký režisér, scenárista a producent Albert… (více)

Reklama

Reklama