Reklama

Reklama

Věřte nevěřte - Série 1

(série)
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, 1997, 5 h 44 min (Minutáž: 44–60 min)

Epizody(6)

Recenze (1)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Můj oblíbený pořad, ale po první sérii jsem trochu nervózní. Taková srajda to byla vždycky, nebo se na tom tak nehezky podepsal zub času, respektive fakt, že už nejsem dítě? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (3)

  • V příběhu s názvem „Wheezer“ se jedná o psovi, kterého srazí auto. Po této události můžeme zaslechnout veterináře, který říká: „Je mi líto, nemohl jsem nic udělat.“ Z čehož lze usoudit, že Wheezer je mrtvý. Avšak během vyřčení veterinářovy věty si lze všimnout, že údajně mrtvý pes dýchá. (Worry77)
  • Na konci 3. příběhu („Trezor“) je vidět, že jedna žena z obchodu odchází a po chvíli přichází další žena, která zazvoní, a prodavač jí otevře dveře. Na konci pořadu, během krátkého ohlédnutí se za příběhy a rozluštění jejich pravdivosti, je ale ukázka z příběhu jiná. Obě ženy se míjí ve dveřích. (David7)
  • K příběhu „Příšera ve skříni“ scenáristé až po dlouhých letech přiznali, že ve skutečnosti se tyranský bratr ze skříně dostal ven šachtou a schoval se u svého kamaráda, kde ho po pár dnech našli. [Zdroj: eurozpravy.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama