Reklama

Reklama

Věřte nevěřte

(seriál)
  • USA Beyond Belief: Fact or Fiction
Mysteriózní / Thriller / Fantasy / Horor / Sci-Fi
USA, (1997–2023), 49 h (Minutáž: 44–60 min)

Hrají:

Jonathan Frakes (průvodce), James Brolin (průvodce), Johnny Whitaker, Don LaFontaine, Joel Gretsch, Jewel Staite, Hector Elias, Emily Holmes, Frances Bay (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(51)

Vyzkoušejte si svůj úsudek! Uhádnete, které z pěti nabízených příběhů napsal scenárista a které přinesl sám život? Zahrajte si s námi neobyčejnou hru s tajuplnými příběhy... (oficiální text distributora)

Recenze uživatele Grogan k tomuto seriálu (3)

Kolotoč / Přízrak s rudýma očima / Autobazar / Kamera / Grafity (1998) (S02E12) 

Jen málo dílů mělo nějaké jednotné téma, zde to bylo zlo. Jeden z mých oblíbených dílů, i když hodně opěvovaný příběh o příšeře s rudýma očima mi ze zdejších připadal jako ten nejslabší (i když možná proto, že jsem měl ten příběh vyspoilerovaný ještě před prvním zhlédnutím). Naopak dost atmosférický mi přišel ten díl se strašidelným kolotočem a ten o Pearl Harbor, u jeho konce zamrazí, když při tom záběru na datum si člověk uvědomí, co se stalo o dva dny později. Osobně si myslím, že ten pravdivý základ příběhů je hodně upravený pro formát seriálu, ale už jsem něco o varování před blížícím se útokem Japonců někde četl (nebo slyšel), tak na tom možná něco bude. Co se týče herců, ti ve Věřte Nevěřte nikdy nijak nevynikali, v tomhle dílu je pro mě jedna z mála výjimek - ten chlápek, co hrál toho křivýho prodavače aut v bazaru, ten to zahrál výborně, opravdu slizoun par excelance. ()

Nález / Zlaté tágo / Agent FBI / Hrobařova Nemesis / Poslední rozloučení (2000) (S03E03) 

Hrobařova Nemesis byl pro mě v dětství hodně strašidelnej díl, postava nerudnýho hrobníka ("Drž hubu, demente, nevyhlásil jsem pauzu!") i strašidelný báby byly pěkně zahrány. Hodně se mi taky líbil Agent FBI, kde toho nadpřirozena bylo minimum a osobně v detektivkách věřím heslu "že pachatel se obvykle vrací na místo činu". Nebýt tý záhadný rány na hlavě, tak by se to klidně mohlo stát. ()

Reklama

Reklama