Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (3)

Vanchovi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý Alfred je frajer (SPOILER - pretiahol anglickú kráľovnú, KONIEC SPOILERA). Vizuál celého seriálu sa mi veľmi páčil. Škoda, že osud niektorých postáv je ľahko predvidateľný, nakoľko vieme, že Alfred skončí v Gothame ako opatrovník Bruca Wayna, ale to je iný príbeh a v tomto seriály tomu veľa nenasvedčuje. Síce máme možnosť vidieť Batmanových rodičov v každej časti, ale Marthe je viac sympatický Alfred :) SPOILER v poslednej časti to síce medzi Batmanovcami zaiskrí, ale prišlo mi to dosť neohrabané a neprirodzené KONIEC SPOILERA. Každopádne záver série je parándy a už sa teším na ďalšiu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě jak minimálně komiksový dojem to celé dělá (s návazností na Batmana prakticky vůbec). Přece jen se setkáváme s komorníkem Batmana, otcem Batmana a matkou Batmana taky. Odehrává se to v dost morbidní Anglii, kde se zamyká do klády a popravuje jako ve středověku, ale střílí z Beretty 92 vyrobené v roce 1975 (?!). Vůbec morbidita je celkem všudypřítomná a překvapila mě i celkem dobře natočená akce. Bohužel také dost často děj ujede do úchyláren (ta satanistická párty) a na můj vkus se dost žvaní o hovadinách. Co mě doslova štvalo byly ty Alfího halucinace. ()

Reklama

Galerie (240)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy policista promlouvá v baru Alfrédovi (Jack Bannon) do duše, cestují pivní podtácky po stole a obracejí se. (cerdax2)

Reklama

Reklama