Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (3)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě jak minimálně komiksový dojem to celé dělá (s návazností na Batmana prakticky vůbec). Přece jen se setkáváme s komorníkem Batmana, otcem Batmana a matkou Batmana taky. Odehrává se to v dost morbidní Anglii, kde se zamyká do klády a popravuje jako ve středověku, ale střílí z Beretty 92 vyrobené v roce 1975 (?!). Vůbec morbidita je celkem všudypřítomná a překvapila mě i celkem dobře natočená akce. Bohužel také dost často děj ujede do úchyláren (ta satanistická párty) a na můj vkus se dost žvaní o hovadinách. Co mě doslova štvalo byly ty Alfího halucinace. ()

Reklama

Vanchovi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladý Alfred je frajer (SPOILER - pretiahol anglickú kráľovnú, KONIEC SPOILERA). Vizuál celého seriálu sa mi veľmi páčil. Škoda, že osud niektorých postáv je ľahko predvidateľný, nakoľko vieme, že Alfred skončí v Gothame ako opatrovník Bruca Wayna, ale to je iný príbeh a v tomto seriály tomu veľa nenasvedčuje. Síce máme možnosť vidieť Batmanových rodičov v každej časti, ale Marthe je viac sympatický Alfred :) SPOILER v poslednej časti to síce medzi Batmanovcami zaiskrí, ale prišlo mi to dosť neohrabané a neprirodzené KONIEC SPOILERA. Každopádne záver série je parándy a už sa teším na ďalšiu. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy policista promlouvá v baru Alfrédovi (Jack Bannon) do duše, cestují pivní podtácky po stole a obracejí se. (cerdax2)

Reklama

Reklama