Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Miri Matteson (Daisy Haggard) sa vracia po 10 rokoch strávených vo väzení do rodného mestečka, kde ju však stále neprestáva mátať vlastná minulosť. Túži po druhej príležitosti, no obyvatelia sú proti. (matolas)

Recenze (2)

Ondra16 

všechny recenze uživatele

Dobře a lehko se na to kouká, natočené je to velice citlivě a celé to nahoru táhne především výkon Daisy Haggard. Kolena tomu ale podráží fakt, že se scénáristé zároveň snaží fungovat jak v komediální tak dramatické rovině a ne vždy se jim to úplně daří. Především některé banální vtipy a karikatury postav ubírají celému příběhu na věrohodnosti. V rukou někoho zkušenějšího by to ale mohl být klenot. ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Čiernočierna komédia o jednej vražde a snahe vrátiť sa po desiatich rokoch do spoločnosti. Najmä scény medzi hlavnou hrdinkou a rodičmi tnú do živého, humor veľmi trefný. Takisto skvelé obsadenie. ()

Reklama

Galerie (24)

Související novinky

Serial Killer nabídne seriály online a zdarma

Serial Killer nabídne seriály online a zdarma

21.09.2020

Mezinárodní festival seriálů Serial Killer se pro třetí ročník spojil s portálem DAFilms.cz, na kterém nabídne zdarma ke sledování všechny seriály tohoto ročníku. Festival se již tradičně zaměřuje na… (více)

Reklama

Reklama