Reklama

Reklama

Alien: Night Shift

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
USA, 2019, 9 min

Obsahy(1)

V oblasti LV-422, kde se nachází osamělá hornická kolonie, nalezne skladník svého dezorientovaného kolegu s kocovinou. Spolu se rozhodnou všechno vyřešit skleničkou na dobrou noc, a tak se těsně před zavíračkou vydají do zásobovacího skladu. V tu chvíli ale ještě netuší, že se nejedná o pouhou kocovinu. Uvnitř se mužův stav začne zhoršovat a mladé skladnici, která se nachází ve skladu, nezbývá nic jiného než přistoupit na boj o svůj život. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (25)

tron 

všechny recenze uživatele

No, dosť nuda. Slabá báchorka o jednej pekelnej noci, ktorá však vinou slabého scenára a nulového rozpočtu v podstate vôbec nie je pekelná. Ale atmosféru to má. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dalo sa z toho vytesať viac. A na veľkosť rozpočtu sa tu vyhovárať netreba. Za rovnaké prachy dokáže niekto natočiť aj celovečerák. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chjo, už mě nebaví, že do všech alieních projektů vždy po vzoru Ripleyové nastrčí ženskou. Hezky nám ukážou vylíhnutí vetřelčího miminka z hrudi, ale to je tak všechno. Nelíbil se mi konec, kdy tak slepě podlehl baseballové pálce, to mi k mocnému xenomorfovi moc nesedí. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na druhou stranu tohle byla docela nuda. Vlekoucí se devítiminutová konverzačka s nezajímavými postavami a jen jednou dobrou scénou a lá John Hurt z prvního filmu. Atmosféra je sice i tady docela fajn, a příběh má potenciál, jen to všechno mohlo být mnohem lepší. Je to z toho vidět i cítit. 55%. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Máme tady již třetí kraťas, a bohužel se jedná zatím o nejhorší. Vizuálně nic moc, předchozí kraťasy byly na tom lépe. To stejný atmosféra. Je to nuda, a až na závěr tenhle díl nenabízí nic záživného. Slabší 2* :( . ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěru, jdu ještě níž. Takhle by to mohlo fungovat jako úvodní scéna nějakého áčkového seriálu. ()

Reklama

Reklama