Reklama

Reklama

Alien: Night Shift

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Sci-Fi
USA, 2019, 9 min

Obsahy(1)

V oblasti LV-422, kde se nachází osamělá hornická kolonie, nalezne skladník svého dezorientovaného kolegu s kocovinou. Spolu se rozhodnou všechno vyřešit skleničkou na dobrou noc, a tak se těsně před zavíračkou vydají do zásobovacího skladu. V tu chvíli ale ještě netuší, že se nejedná o pouhou kocovinu. Uvnitř se mužův stav začne zhoršovat a mladé skladnici, která se nachází ve skladu, nezbývá nic jiného než přistoupit na boj o svůj život. (Geralt z Rivie)

(více)

Recenze (25)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chjo, už mě nebaví, že do všech alieních projektů vždy po vzoru Ripleyové nastrčí ženskou. Hezky nám ukážou vylíhnutí vetřelčího miminka z hrudi, ale to je tak všechno. Nelíbil se mi konec, kdy tak slepě podlehl baseballové pálce, to mi k mocnému xenomorfovi moc nesedí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

No, dosť nuda. Slabá báchorka o jednej pekelnej noci, ktorá však vinou slabého scenára a nulového rozpočtu v podstate vôbec nie je pekelná. Ale atmosféru to má. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Dalo sa z toho vytesať viac. A na veľkosť rozpočtu sa tu vyhovárať netreba. Za rovnaké prachy dokáže niekto natočiť aj celovečerák. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na druhou stranu tohle byla docela nuda. Vlekoucí se devítiminutová konverzačka s nezajímavými postavami a jen jednou dobrou scénou a lá John Hurt z prvního filmu. Atmosféra je sice i tady docela fajn, a příběh má potenciál, jen to všechno mohlo být mnohem lepší. Je to z toho vidět i cítit. 55%. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Máme tady již třetí kraťas, a bohužel se jedná zatím o nejhorší. Vizuálně nic moc, předchozí kraťasy byly na tom lépe. To stejný atmosféra. Je to nuda, a až na závěr tenhle díl nenabízí nic záživného. Slabší 2* :( . ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nebýt závěru, jdu ještě níž. Takhle by to mohlo fungovat jako úvodní scéna nějakého áčkového seriálu. ()

Reklama

Reklama