Reklama

Reklama

Pouliční strava

(seriál)
  • USA Street Food
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(21)

Obsahy(1)

Vydejte se na cestu po různých kulturách světa a poslechněte si příběhy lidí, kteří připravují nezaměnitelné pouliční pokrmy, tzv. street food. (Netflix)

Recenze (11)

Gomez222 

všechny recenze uživatele

Krásne nakrútený seriál postavený na príbehoch ľudí, odhodlaných každý deň potešiť svojich zákazníkov jedlom. Je to filmová úvaha nad poslaním človeka a tým, čo ho v živote robí šťastným- či cieľ alebo cesta. Pekná kamera a výborná réžia. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

ASIE: Až na poslední díl - ten hodnotím jako slabší - jde o povedenou sérii. V Cebu jsem se nenašla hlavně proto, že mě žádné z vybraných jídel nezaujalo. S Netflixem je konkurence obrovská, ale pokud máte zálibu v asijském jídle, rozhodně to není ztráta času. LATINSKÁ AMERIKA: Ten koncept se mi sice líbí, ale zjišťuji, že by mě časem možná omrzel, protože příběhy si začínají být velmi podobné. I tuhle řadu ale milovníkům jídla doporučuji. Opět je na co se koukat. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Stačí si pozrieť jednu epizódu a človeka hneď chytí cestovateľská nálada a túžba spoznávať nové chute. ()

ddf76 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvela dokumentarni serie o poulicnim jidle v Asii. Skoda, ze takovy stanky nejsou v CR. Ty lidi tam makaji jak sroubci a pritom to delaji poctive a z lasky k jidlu a taky, aby jejich deti dobre vystudovali a meli se lip. Doufam, ze budou i dalsi serie. ()

Medwjed 

všechny recenze uživatele

Pěkný dokument o jídle na ulici z Asie. Líbí se mi, že se člověk dozví i něco o tradicích daného místa, lidech, jejich osudech a historii všemožných pro nás exotických jídel. Stopáž cca 30 minut je akorát. Těším se na další série. ()

Hidoshito 

všechny recenze uživatele

Není to ani tak o jídle (vaření), ale spíš o osudech lidí, kteří se z těžkých poměrů (nejčastěji jim zemře otec a nemají ani vindru) vypracují na špičku street foodu ve svém městě a stanou se vyhlášenými "šéfkuchaři ulice".:) ()

Reklama

Reklama